Hoxhaj: Serbia po synon tAi?? nxis tensione nAi?? KosovAi?? pAi??rmes lajmeve tAi?? rrejshme

 

http://anjo-reds.com/2018/02/paper-writing-service/ ZAi??vendAi??skryeministri i RepublikAi??s sAi?? KosovAi??s, Enver Hoxhaj ka pAi??rgAi??njeshtruar lajmin e publikuar nAi?? mediat serbe nAi?? lidhje me gjoja intervenim tAi?? mundshAi??m tAi?? PolicisAi?? sAi?? KosovAi??s nAi?? veri tAi?? KosovAi??s. http://artystop.com/2018/02/16/order-lasuna-botanical-name/

Hoxhaj tha se mediat serbe po vazhdojnAi?? ta manipulojnAi?? publikun me lajme tAi?? rrejshme nAi?? lidhje me KosovAi??n, dhe se kAi??to lajme kanAi?? pAi??r qAi??llim destabilizimin e vendit.

Hoxhaj tha se se lajmi i publikuar nAi?? portalin serb Informer Ai??shtAi?? lajm i rrejshAi??m qAi?? tenton tAi?? nxisAi?? tensione nAi?? MitrovicAi??n veriore.

ai???Mediat serbe po vazhdojnAi?? ta manipulojnAi?? publikun me lajme tAi?? rrejshme nAi?? lidhje me KosovAi??n. Lajmi i publikuar sot nga njAi?? portal, i cili njihet pAi??r tendencAi??n e manipulimit dhe lajmeve tAi?? rrejshme, pAi??r gjoja intervenim tAi?? PolicisAi?? sAi?? KosovAi??s nAi?? MitrovicAi??n veriore, Ai??shtAi?? lajm i rrejshAi??m dhe qAi??llim keq, i cili synon tAi?? nxisAi?? tensione nAi?? veri tAi?? KosovAi??sai???, ka shkruar Hoxhaj.

Hoxhaj shtoi se Policia e KosovAi??s Ai??shtAi?? institucion me pAi??rbAi??rje multi-etnike, nAi?? shAi??rbim tAi?? tAi?? gjithAi?? qytetarAi??ve.

ai???KAi??tAi?? e ka dAi??shmuar edhe vlerAi??simi ndAi??rkombAi??tar si policia mAi?? profesionale nAi?? rajonai???, ka pAi??rfunduar Hoxhaj.

Portali serb, Informer, gjatAi?? ditAi??s sAi?? sotme ka publikuar njAi?? shkrim ku flitet pAi??r gjoja intervenim tAi?? PolicisAi?? sAi?? KosovAi??s nAi?? veri tAi?? vendit, para datAi??s 25 prill.

Informer njihet si portal tendencioz qAi?? jo-rrallAi??herAi?? shpAi??rndan lajme tAi?? rrejshme pAi??r tAi?? nxitur tensione nAi?? KosovAi??.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.