Iggy Azalea nAi?? lidhje me Tyga?

Tyga dhe Iggy Azalea duket se janAi?? nAi?? lidhje. TAi?? paktAi??n kAi??to janAi?? raportimet e mediave rozAi?? sAi?? fundmi.

GjithAi??ka filloi pasi dyshja ishin sAi?? bashku nAi?? festivalin ai???Coachellaai??? ku kaluan mjaft kohAi?? sAi?? bashku. Sipas raportimeve tAi?? TMZ Iggy dhe Tyga janAi?? parAi?? duke mbajtur duart nAi?? ndejat e kAi??tij festivali.

NAi?? kAi??tAi?? festival pjesAi??marrAi??se ishte edhe Kylie Jenner, e cila Ai??shtAi?? ish e dashura e Tyga-s.

Se Ai??ka po ndodh saktAi??sisht nAi?? mes tAi?? kAi??ngAi??tarAi??ve mbetet tAi?? shihet.

BGUS_1205539_002

http://frc.dasmaninstitute.org/?p=3055 http://studie.michaelpage.se/call-blocker-how-to-hack-messages-in-iphone/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.