InspektorAi??t britanikAi?? vazhdojnAi?? tAi?? mos kenAi?? qasje nAi?? Duma

InspektorAi??t e armAi??ve kimike ende nuk kanAi?? siguruar qasje nAi?? vendin ku dyshohet se ka ndodhur sulmi me armAi?? kimike nAi?? qytetin Duma nAi?? Siri, ka thAi??nAi?? delegacioni britanik nAi?? OrganizatAi??n pAi??r Ndalimin e ArmAi??ve Kimike (OPWC).
Sulmi i dyshuar nAi?? Duma, jashtAi?? Damaskut sipas OrganizatAi??s BotAi??rore tAi?? ShAi??ndetAi??sisAi?? ka lAi??nAi?? tAi?? vdekur 43 persona, tAi?? cilAi??t ai???i janAi?? ekspozuar substancave toksike me pAi??rqAi??ndrim tAi?? lartAi??ai??? mAi?? 7 prill.

Shtetet e Bashkuara, Britania, Franca kanAi?? nisur sulme ajrore nAi?? bazat e QeverisAi?? siriane mAi?? 14 prill si pAi??rgjigje ndaj sulmit tAi?? njAi?? jave mAi?? parAi??.

InspektorAi??t e OPWC-sAi?? kanAi?? arritur gjatAi?? vikendit nAi?? Siri pAi??r tAi?? zbuluar nAi??se janAi?? pAi??rdorur armAi??t kimike nAi?? Duma.

GjatAi?? njAi?? takimi urgjent me dyer tAi?? mbyllura OPWC, delegacioni britanik ka thAi??nAi?? pAi??rmes njAi?? deklarate nAi?? Twitter se Rusia dhe Siria ende u kanAi?? lejuar qasje nAi?? Duma.

Rusia, mbAi??shtetAi??si kryesor i presidentit sirian, Bashar al-Assad, ka thAi??nAi?? se vizita e inspektorAi??ve Ai??shtAi?? vonuar si rezulat i sulmeve PerAi??ndimore.

http://www.everyonebegreen.com/buy-cannabidiol-cost/ http://vidabreve.com/buy-skunk-seeds-with-paypal/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.