Ish menaxherja e paditAi?? Mariah Carey-n

 

Ish menaxherja e Mariah Carey, e cila e kishte mbrojtur dhe i kishte ndihmuar tAi?? tejkalojAi?? kriza tAi?? shumta, e ka paditur kAi??ngAi??taren. http://905marketing.com/cheap-colospa-tablets/

Stella Stolper ka dorAi??zuar dokumentet ligjore tAi?? padisAi?? kundAi??r Mariah pAi??r shkeljen e ligjit tAi?? punAi??s si dhe prishje tAi?? kontratAi??s.

Sipas raportimeve tAi?? TMZ bAi??het fjalAi?? pAi??r njAi?? shumAi?? tAi?? madhe parash qAi?? kAi??ngAi??tarja nuk i ka paguar Stellas.

MegjithatAi?? besohet se nuk Ai??shtAi?? gjithAi??ka pAi??r para, pasi Stella dhe Mariah ishin tejet tAi?? afAi??rta.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.