Ja çka i ndodhi Bleros në bregdet

Blero e Afrona sërish kanë marrë rrugë së bashku dhe po kënaqen.

Bukuroshja ka bërë një mori postimesh nga ky udhëtim i përbashkët.

Nuk kanë munguar as deklaratat e dashurisë të lëshuara nga çifti.

Ata, edhe më tej i dedikojnë statuse dashurie njëri tjetrit.

Duket e pa besueshme, por është e vërtet që këngëtarit i ka ndodhur të ketë të ftohtë në plazh dhe për këtë shkak ai është mbuluar në bregdet.

Artikuj të ngjashëm

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.