Ja sa janë rritur fëmijët e Kurtit

Prej lindjes se fëmijëve të saj, Teuta Kurti sikur e ka lënë anash muzikën, duke ju përkushtuar atyre. Por këngëtarja ndjehet e bekuar, madje për këtë bekim ajo e falënderon Zotin, shkruan kolona.info.

Kurti, një foto të fëmijëve e ka publikuar në Instagram, ndërsa ka treguar se sa e bekuar ajo dhe burri i saj, janë.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.