Ja si dukej Dren Abazi si fA�mijA�

Shpesh kur e shikojmA� vetA�n nA� fotot e fA�mijA�risA�, dukemi aq ndryshe. E tA� paktA� janA� ata njerA�z qA� kanA� a�?trashA�guara�� dukjen nga fA�mijA�ria, shkruan kolona.info.
Por kA�ngA�tari Dren Abazi pA�r nga pamja, duket i pashA�m sikur ishte i vogA�l. KA�tA� e dA�shmon fotografia qA� ai ka publikuar nA� Instagram, nA� tA� cilA�n nuk dallon shumA� nga tash, pA�rveA� moshA�s dhe trupit.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.