Jennifer Lawrence me pizhame rrugAi??ve tAi?? New York-ut

Jennifer Lawrence Ai??shtAi?? fotografuar duke u shAi??titur me qenin e saj, transmeton Klan Kosova.

Aktorja 27-vjeAi??are Ai??shtAi?? parAi?? jashtAi?? apartamentit tAi?? saj nAi?? New York, nga i cili kishte dalAi?? me pizhame dhe njAi?? pallto tAi?? zezAi??.

Jennifer u sigurua qAi?? tAi?? pastronte rrAi??mujAi??n qAi?? bAi??ri qeni i saj para se tAi?? kthehej brenda.

http://reaacburkina.com/street-price-of-zanaflex-4mg

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.