Jeremiq: Serbia nuk duhet tAi?? zgjedhAi?? mes KosovAi??s dhe BE-sAi??

Presidenti i PartisAi?? Popullore nAi?? Serbi, Vuk Jeremiq tha se Serbia nuk duhet tAi?? zgjedhAi?? midis KosovAi??s dhe Bashkimit Evropian sepse, siAi?? tha ai, anAi??tarAi??simi nAi?? BE nuk Ai??shtAi?? e arritshme nAi?? tAi?? ardhmen e parashikueshme, pasi nuk ka vullnet politik pAi??r zgjerim nAi?? Bruksel.

ai???Ai??shtAi?? e vAi??rtetAi?? se vAi??shtirAi?? se mund tAi?? imagjinohet qAi?? Serbia do tAi?? pranohet nAi?? BE me njAi?? problem tAi?? pazgjidhur tAi?? KosovAi??sr, por Ai??shtAi?? gjithashtu e vAi??shtirAi?? tAi?? imagjinohet qAi?? Serbia t`i bashkohet BE-sAi?? edhe nAi??se e zgjidh atAi??. Ai??shtAi?? plotAi??sisht e qartAi?? se aktualisht nuk ka vullnet politik nAi?? EvropAi?? pAi??r tAi?? pranuar anAi??tar tAi?? rinj, pavarAi??sisht nAi??se kanAi?? Ai??Ai??shtje territoriale tAi?? hapura apo jo, ai???tha ai nAi?? njAi?? intervistAi?? pAi??r televizionin shtetAi??ror tAi?? KinAi??s CGTN, transmeton Klan Kosova. http://axelsonsint.se/?p=15310

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.