John Cena ndahet nga partnerja vetAi??m disa javAi?? para martesAi??s

http://totalknee.org/fosamax-beipackzettel-online/ John Cena dhe Nikki Bella i kanAi?? dhAi??nAi?? fund lidhjes sAi?? tyre afatgjate. Ai??ifti qAi?? ka qenAi?? bashkAi?? pAi??r gjashtAi?? vite, ka publikuar njAi?? njoftim tAi?? pAi??rbashkAi??t nAi?? lidhje me ndarjen.

ai???Derisa ky vendim ka qenAi?? i vAi??shtirAi??, nAi?? vazhdojmAi?? tAi?? kemi shumAi?? dashuri dhe respekt pAi??r njAi??ri-tjetrinai???.

ai???KAi??rkojmAi?? nga ju qAi?? ta respektoni privatAi??sinAi?? tonAi?? gjatAi?? kAi??saj periudhe tAi?? jetAi??s sonAi??ai???, thuhet mes tjerash nAi?? njoftimin e tyre.
http://pet.sionic.ru/buy-carbozyne/

Cena dhe Bella e kishin caktuar datAi??n 5 maj si ditAi??n e martesAi??s sAi?? tyre, por e kanAi?? pAi??rfunduar lidhjen vetAi??m disa javAi?? para dasmAi??s.

Ai??(Foto: Getty Images)

40-vjeAi??ari e ka shpAi??rndarAi?? njAi?? fotografi tAi?? njAi?? zemre tAi?? thyer dhe njAi?? thAi??nie tAi?? Walt Whitman: ai???Ishim bashkAi??. Harroj pjesAi??n tjetAi??rai???.

Ndarja vjen njAi?? vit pasi ata e festuan fejesAi??n e tyre nAi?? ai???Wrestlemania 33ai??i??. GjatAi?? gjithAi?? kohAi??s, Cena Ai??shtAi?? dukur i lumtur pranAi?? partneres sAi?? tij 34-vjeAi??are, ndAi??rsa arsyeja kryesore pAi??r ndarjen e tyre besohet tAi?? ketAi?? qenAi?? mosdAi??shira e yllit tAi?? WWE pAi??r tAi?? pasur fAi??mijAi??.

Edhe pse Cena gjatAi?? gjithAi?? kohAi??s e ka bAi??rAi?? tAi?? qartAi?? se nuk dAi??shiron tAi?? ketAi?? fAi??mijAi??, Nikki ka shpresuar gjatAi?? gjithAi?? kohAi??s se do ta bindte atAi?? pAi??r tAi?? ndAi??rruar mendje. Por, kjo duket se nuk ka ndodhur.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.