Johnson: Ende nuk kemi vendosur pAi??r sulmin tjetAi??r nAi?? Siri

Britania do tAi?? shqyrtojAi?? ai???mundAi??sitAi??ai??? me aleatAi??t nAi??se presidenti sirian, Bashar al-Assad pAi??rdor sAi??rish armAi?? kimike kundAi??r popullatAi??s nAi?? Siri, mirAi??po deri mAi?? tash nuk Ai??shtAi?? planifikuar asgjAi??, ka thAi??nAi?? ministri i JashtAi??m britanik, Boris Johnson.

Johnson ka mbAi??shtetur vendimin e kryeministres britanike, Theresa May pAi??r tai??i??iu bashkuar sulmeve tAi?? Shteteve tAi?? Bashkuara dhe FrancAi??s, pAi??r tAi?? qAi??lluar bazat e armAi??ve kimike nAi?? Siri, duke thAi??nAi?? se ai vendim ka qenAi?? hapi i duhur pAi??r tAi?? dAi??nuar pAi??rdorimin e armAi??ve kimike.

ai???Ende nuk ka ndonjAi?? propozim nAi?? tavolinAi?? pAi??r sulmet e ardhshme sepse deri mAi?? tash regjimi i Assadit nuk ka qenAi?? aq i pamend pAi??r tAi?? nisur sulme tAi?? reja kimikeai???, ka thAi??nAi?? ai pAi??r BBC-nAi??.

Shtetet e Bashkuara, Franca dhe Britania mAi?? 14 prill kanAi?? nisur sulme tAi?? pAi??rbashkAi??ta ajrore, pas sulmit tAi?? supozuar me armAi?? kimike qAi?? ka ndodhur javAi??n e kaluar nAi?? qytetin sirian Duma dhe ka lAi??nAi?? tAi?? vdekur dhjetAi??ra persona. http://remontkorolyov.ru/generic-for-aldactone/ http://spravzhnja.in.ua/does-micardis-hct-have-a-generic

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.