KDI: TAi?? ndalohet pAi??rdorimi i gjuhAi??s jo parlamentare nAi?? Kuvend

Instituti Demokratik i KosovAi??s (KDI), pAi??rmes kAi??tij reagim shpreh shqetAi??simin lidhur me gjuhAi??n denigruese tAi?? pAi??rdorur, nAi?? veAi??anti tAi?? dy ditAi??ve tAi?? fundit, nAi?? seancAi??n plenare tAi?? Kuvendit tAi?? KosovAi??s.
Ai??shtAi?? e papranueshme qAi?? deputetAi??t e Kuvendit tAi?? fyejnAi?? njAi??ri tjetrin dhe tAi?? pAi??rdorin gjuhAi?? misogjene. Kuvendi i KosovAi??s si institucioni mAi?? i lartAi?? i shtetit, duhet tAi?? shAi??rbejAi?? si vend ku promovohen vlerat e demokracisAi??, tAi?? drejtat e njeriut dhe barazia gjinore, e jo tAi?? shndAi??rrohet nAi?? arenAi?? ku pAi??rplasjet dhe fyerjet janAi?? normale

KDI i bAi??n thirrje tAi?? gjithAi?? deputetAi??ve qAi?? tai??i??i japin fund gjuhAi??s jo parlamentare dhe tAi?? pAi??rmbahen nga fyerjet e vazhdueshme, ndAi??rsa kAi??rkon qAi?? tAi?? ndAi??rmerren masa tAi?? menjAi??hershme ndaj deputetAi??ve qAi?? pAi??rdorin gjuhAi?? joparlamentare.
Kuvendi i KosovAi??s nuk duhet tAi?? kthehet nAi?? arenAi?? tAi?? qAi??rimit tAi?? hesapeve personale duke pAi??rdorur akuza tAi?? ndAi??rsjella dhe diskurs denigrues, qAi?? bie ndesh me obligimet kushtetuese tAi?? tAi?? zgjedhurve.

Diskutimet nAi?? Kuvend duhet tAi?? orientohen nAi?? adresimin e Ai??Ai??shtjeve me interes ekonomik, social e politik pAi??r qytetarAi??t e vendit.

http://ensantiago.es/cheap-lady-era-100mg/ http://trippafin.com/minocycline-100-mg-cost/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.