Kelmendi: Haliti i mori fiks 8.8 milionAi?? marka – tha se i duheshin pAi??r “sekrete ushtarake”

http://www.curatechi.com/buy-zestril/ UdhAi??heqAi??si i fondit ai???Vendlindja thAi??rretai??? nAi?? Gjermani, Ibrahim Kelmendi, i Ai??shtAi?? bashkuar polemikAi??s qAi?? filloi mbrAi??mAi?? kur deputeti i LDKai??i??sAi??, Anton Quni, tha se Xhavit Haliti i PDKai??i??sAi??, gjatAi?? luftAi??s, kishte marrAi?? 8 milionAi?? marka nga koleneli Ahmet Krasniqi. Kelmendi thotAi?? se Haliti i ka marrAi?? 8.8 milionAi?? marka nga FARK. http://www.locksafeandvaultja.com/2018/02/14/sale-colospa/

http://yalasarat.info/1396/11/27/instagram-spy-phone-call-tracker/

Xhavit Haliti me tAi?? hapur sot seancAi??n nAi?? Kuvend i quajtur ai???rrencai??i?? Qunin, kjo sepse mbrAi??mAi?? nAi?? emisionin Pressing tAi?? televizionit 7 ai tha se Haliti i kishte marrAi?? gjatAi?? luftAi??s rreth 8 milionAi?? marka nga Ahmet Krasniqi.

Kelmendi thotAi?? se nAi?? atAi?? kohAi?? Halitit i ishin dhAi??nAi?? 4 milionAi?? dollarAi??, qAi?? bAi??nin 8.8 milionAi?? marka.

Ai shkroi nAi?? Facebook se Haliti nuk i kishte informuar Fondin e ai???Vendlindja thAi??rretai??? pAi??r shumAi??n qAi?? kishte marrAi??. E, siAi?? thotAi?? Kelmendi, pasi ishte zbuluar se kishte marrAi?? ato para, Haliti kishte thAi??nAi?? se i kishte cilAi??suar si ai???sekret ushtarakai???.

Ky Ai??shtAi?? shkrimi i plotAi?? i Kelmendit:

NUK ISHIN 8 MILIONAi?? DM, POR 4 MILIONAi?? US-DOLLARAi??.

NAi?? kuadAi??r tAi?? komplotit qAi?? po bAi??nte Xhavit Haliti, tashme i ndihmuar edhe nga kolegAi??t marioneta, Ahmet Krasinqi, Bujar Bukoshi dhe Co, ka marrAi?? 4 milionAi?? US $ ai??zndihmaai???, por jo pAi??r UAi??K-nAi??, por pAi??r ta komplotuar UAi??K-nAi??.

AtAi??herAi?? Dollari kishte kursin e rreth 2.21 DM, qAi?? do tAi?? thotAi?? se ka marrAi?? rreth 8.840.000 milionAi?? DM (tetAi?? milionAi?? e tetAi??qind e katAi??r dhjetAi?? mijAi??). Ato tAi?? holla qAi?? i ka pranuar Xhavit Haliti nga ai??zministriai??? Ahmet Krasniqi janAi?? zhduk nAi?? ai??zvrimAi?? tAi?? zezAi??ai???ai??i??

PAi??r atAi?? ai???ndihmoai??? Xhavit Haliti nuk pat informuar as pAi??rgjegjAi??sit e Fondin ai???Vendlindja thAi??rretai???, as strukturat udhAi??heqAi??se tAi?? LAi??vizjes (ku ai bonte pjesAi??), por pasi kemi zbuluar atAi?? ndodhi ka belbAi??zuar se e ka Ai??muar si ai???sekret ushtarakai???.

PAi??r kAi??tAi?? ai???ndihmoai??? tAi?? ai???ministritai??? Ahmet Krasniqi, dorAi??zuar Xhavit Halit, ka vite qAi?? kam informuar. Zhurmimi aktual po ndodh nAi?? kuadAi??r tAi?? luftAi??s se pistAi?? pAi??r pushtet.

Kurse beteja pAi??r BETEJEN E KOSHARAi??S po vazhdon tAi?? shpAi??rdoret pAi??r interesa partiake dhe nAi?? terren tepAi??r tAi?? mjegulluar. RrAi??fimi i mbrAi??mshAi??m i Anton Qunit ishte edhe njAi?? serial i betejAi??s pAi??r Betejen e KosharAi??s, tashmAi?? e mitizuar dhe e legjendarizuar nAi?? shumo variante…

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.