Kërkohet suspendimi i 94 policëve – invalidë të luftës

 

Inspektorati Policor i Kosovës ka kërkuar nga Policia e Kosovës që të suspendohen 94 pjesëtarë të Policisë.
“Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) në kuadër të veprimeve hetimore në përputhje me ligjin e Inspektoratit Policor i ka rekomanduar Policisë së Kosovës suspendimin për 94 zyrtarë policorë në kuadër të këtij rasti” thuhet në përgjigjen e IPK-së.

IPK nuk e ka sqaruar arsyen e kërkesës për suspendim mirëpo KALLXO.com merr vesh se rasti ka të bëjë me zyrtarët policorë të cilët kanë qenë pjesë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe janë edhe invalidë të luftës dhe që dyshohet se kanë marrë pension invalidor duke qenë edhe pjesëtarë të Policisë.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.