KA�ta tA� famshA�m janA� tA� ftuar nA� dasmA�n mbretA�rore

Princi Harry dhe Meghan Markle kanA� vendosur tA� thonA� a�?POa�? pA�rpara mysafirA�ve qA� kanA� zgjedhur tA� jenA� pjesA� e dasmA�s sA� tyre tA� shtunA�n nA� LondA�r, Angli.

Edhe pse lista e tA� ftuarve nuk u konfirmua kurrA�, ka fjalA� se shumA� tA� famshA�m do tA� jenA� pjesA�marrA�s gjatA� kA�saj ceremonie madhA�shtore, transmeton Klan Kosova.

MA� poshtA� ua tregojmA� disa tA� famshA�m qA� janA� ftuar pasi janA� miq tA� njohur tA� Princit Harry dhe Meghan Markle.

Priyanka Chopra

The Spice Girls

David & Victoria Beckham

Patrick J Adams

Gabriel Macht

Sarah Rafferty

Serena Williams

Ed Sheeran

Elton John

The Royal Family!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.