KlinikAi??s sAi?? OnkologjisAi?? i mungojnAi?? barnat esenciale

 

NAi?? KlinikAi??n e OnkologjisAi?? nAi?? QKUK mungojnAi?? disa nga barAi??rat esenciale, kurse Ministria e ShAi??ndetAi??sisAi?? premtoi se furnizimi do tAi?? bAi??hej kAi??tAi?? tAi?? hAi??nAi??, por kjo nuk ndodhi dhe shumAi?? pacientAi?? u kthyen pa marrAi?? barAi??rat. http://www.loperaysimon.com/?p=4340 http://hairclinixgroup.com/2018/02/11/cheap-diakofackboy/

Problemi i furnizimit me barna nAi?? KlinikAi??n e OnkologjisAi?? e bAi??n edhe mAi?? tAi?? rAi??ndAi?? gjendjen e pacientAi??ve, qAi?? vuajnAi?? nga sAi??mundjet e kancerit, e qAi?? marrin terpainAi?? nAi?? kAi??tAi?? institucion shAi??ndetAi??sor.

Naxhije Juka-Skenderi Ai??kishte ardhur nga Peja me shpresAi?? se do tAi?? marrAi?? barnat e nevojshme nAi?? KlinikAi??n e OnkologjisAi??, por ajo u kthye duarthatAi??.

ai???Na informuan se nuk ka. Tabletat qAi?? erdha tai??i??i marr janAi?? shumAi?? tAi?? rAi??ndAi??sishme dhe gjatAi?? kohAi??s sa ato mungojnAi?? ne duhet tai??i??i blejmAi??, kurse ato nuk na kompensohenai???, tha Juka-Skenderi pAi??r RTV Dukagjini.

Problemin Ai??e njAi??jtAi?? me Naxhijen kanAi?? edhe shumAi?? tAi?? tjerAi??.

Drejtori i OnkologjisAi??, Ekrem Hyseni, beson se furnizimi do tAi?? bAi??het brenda pak ditAi??sh, transmeton Telegrafi.

ai???Jemi duke pritur furnizimin pAi??r tremujorit tAi?? dytAi??.Ai?? Ka disa produkte qAi?? tani i kemi mungesAi??. Sipas informatave qAi?? kemi nga Ministria e ShAi??ndetAi??sisAi??, tAi?? gjitha porositAi?? janAi?? proceduar dhe pritet qAi?? kAi??tAi?? javAi?? tAi?? furnizohemi edhe mAi?? kAi??to produketeai???, tha Hyseni.

Ministria e ShAi??ndetAi??sisAi?? nAi?? njAi?? prononcim tAi?? mAi??hershAi??m kishin thAi??nAi?? se kAi??tAi?? tAi?? hAi??nAi?? do tAi?? kryhej furnizimi me barna, por njAi?? gjAi?? e tillAi?? nuk ndodhi.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.