KOK-u dAi??rgon 40-45 sportistAi?? nAi?? LojAi??rat Mesdhetare Tarragona 2018

Kosova pAi??r herAi?? tAi?? parAi?? do tAi?? marrAi?? pjesAi?? nAi?? LojAi??rat Mesdhetare Tarragona 2018, tAi?? cilat mbahen prej 22 qershor ai??i?? 1 korrik 2018.

Me kAi??tAi?? rast, Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik tAi?? KosovAi??s do tAi?? dAi??rgojAi?? nAi?? Tarragona tAi?? SpanjAi??s, 40-45 sportistAi?? tAi?? 12 sporteve.

PAi??rzgjedhja e sportistAi??ve do tAi?? bAi??het nAi?? bazAi?? tAi?? tri kritereve: cilAi??sisAi??, univerzalitetit dhe barazisAi?? gjinore.

Lista pAi??rfundimtare e sportistAi??ve, trajnerAi??ve dhe zyrtarAi??ve tAi?? tjerAi?? do tAi?? pAi??rcaktohet nAi?? mbledhjen e radhAi??s sAi?? Bordit Ekzekutiv tAi?? KOK-ut.

NAi?? Komitetin Olimpik tAi?? KosovAi??s, federatat kanAi?? dAi??rguar rreth 80 aplikacione tAi?? sportistAi??ve.

KOK-u Ai??shtAi?? anAi??tar i ICMG-sAi?? qAi?? nga 30 tetori 2015, kur u pranua nAi?? AsamblenAi?? e JashtAi??zakonshme Gjenerale, tAi?? mbajtur nAi?? Washington DC. http://noghrebiriaie.com/reminyl-online-shoes/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.