KokainA� nA� lokale, arrestohen 5 shqiptarA� nA� Itali

 

NjA� operacion anti-drogA� nA� Pavia tA� ItalisA� A�shtA� mbyllur me arrestimin e pesA� shitA�sve shqiptarA�ve. GjatA� kontrolleve tA� kryera nga karabinierA�t nA� lojA�rat e fatit, u vu re prania e njA� grupi tA� vogA�l personash qA� qA�ndronte pranA� njA�rA�s prej sallave tA� lojA�rave, raportojnA� mediat lokale.

Duke hetuar mbi sjelljen e grupit, hetuesit zbuluan se disa prej tyre, tA� gjithA� shqiptarA�, i ishin pA�rkushtuar shitjes sA� kokainA�s. Sot nA� orA�t e para tA� mA�ngjesit u arrestuan tA� pesA� shqiptarA�t, tA� cilA�t janA�: A.J., 35 vjeA�, P.S., 39, A.K., 39, P.D., 40 dhe E.L., 42 vjeA�. KatA�r tA� parA�t kanA� marrA� masA�n e sigurisA� arrest nA� burg, ndA�rsa i pesti arrest shtA�pie.

P.S. e E.L. iu shisnin shitA�sve tA� rrugA�s, midis tyre edhe A.J., sasi kokaine qA� iu shitej mA� pas konsumatorA�ve tA� shumtA� italianA�, nA� doza 0.5 gramA� me A�mim 50 Euro. Hetimet kanA� nisur mA� 25 Janar 2017, kur njA� tjetA�r shqiptar, E.C., 28 vjeA�, u arrestua me rreth 2.5 kile kokainA� dhe rreth 4 kg marijuanA�.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.