Komuna e MalishevAi??s i lejon maturantAi??t tAi?? shkojnAi?? nAi?? ekskursione jashtAi?? vendit

Kuvendi i KomunAi??s sAi?? MalishevAi??s, sot ka mbajtur njAi?? mbledhje urgjente me Ai??ai??i??rast ka shfuqizuar vendimin e vitit tAi?? kaluar pAi??r ekskursionet e maturenatAi??ve.

PAi??rmes kAi??tij vendimi tashmAi?? tAi?? shfuqizuar ju ishin ndaluar maturantAi??ve tAi?? KomunAi??s sAi?? MalishevAi??s ekskursionet jashtAi?? KosovAi??s.

MaturantAi??t e MalishevAi??sAi??kishin shprehur dAi??shirAi?? qAi?? tAi?? shkonin nAi?? ekskursion nAi?? ShqipAi??ri, si dhe kishin nAi??nshkruar peticion ku kAi??rkonin anulimin e vendimit tAi?? Kuvendit Komunal tAi?? MalishevAi??s.


http://blog.flavert.com/2018/02/15/business-plan/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.