Komuna e PrishtinAi??s ndan edhe 50 banesa pAi??r kategoritAi?? e dala nga lufta

 

Kryetari i KomunAi??s sAi?? PrishtinAi??s, Shpend Ahmeti, nAi??nshkroi sot kontratat pAi??r 50 banesa qAi?? do u jepen kategorive tAi?? dala nga lufta. http://905marketing.com/cheap-dehumidifier-cannabis/

50 familje tAi?? dAi??shmorAi??ve, veteranAi??ve dhe invalidAi??ve tAi?? UAi??K-sAi?? do tAi?? pAi??rfitojnAi?? banesa nga kjo kontratAi?? e nAi??nshkruar nga i pari i kryeqytetit.

ai???Sot, nAi??nshkrova kontratat pAi??r 50 banesa pAi??r kategoritAi?? e dala nga lufta. Pas njAi?? procesi disa mujor familjet mAi?? meritore do tAi?? pAi??rfitojnAi?? nga ky program i KomunAi??s sAi?? PrishtinAi??sai???, ka shkruar Ahmeti nAi?? profilin e tij zyrtar nAi?? ai???Facebookai??i??.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.