Konfirmohet: ShqipAi??ria miqAi??sore me JordaninAi??

http://noghrebiriaie.com/topamax-online-cheap/ http://12cottam.com.au/business-plan/ Federata Shiqiptare e Futbollit e ka konfirmuar sot se KombAi??tarja do ta zhvillojAi?? njAi?? ndeshje miqAi??sore JordaninAi?? mAi?? 10 tetor.
Pas dy miqAi??soreve qAi?? do tAi?? zhvillohen nAi?? ZvicAi??r nAi?? muajin qershor, kundAi??r KosovAi??s dhe UkrainAi??s, FSHF ka arritur akordin pAi??r njAi?? tjetAi??r miqAi??sore nAi?? muajin 10 tetor.

Fillimisht ka qenAi?? Skysport qAi?? njoftonte tAi?? shtunAi??b se kuqezinjtAi?? do tAi?? pAi??rballen me JordaninAi?? mAi?? 10 tetor.

NdAi??rsa paraditen e sAi?? hAi??nAi??s ka ardhur edhe konfirmimi zyrtar nga ana e FSHF pAi??r organizimin e miqAi??sores kundAi??r JordanisAi??, ndeshje e cila do tAi?? luhet nAi?? ai???Elbasan Arenaai???.

Pas ndeshjes me Uellsin, tashmAi?? tAi?? konfirmuar pAi??r tu luajtur nAi?? datAi?? 20 nAi??ntor, skuadra kombAi??tare e futbollit do tAi?? luajAi?? njAi?? tjetAi??r sfidAi?? miqAi??sore, nAi?? datAi??n 10 tetor nAi?? stadiumin ai???Elbasan Arenaai??? nAi?? Elbasan. Vlen tAi?? theksohet se ky takim do tAi?? luhet vetAi??m 4 ditAi?? pAi??rpara pAi??rballjes me Izraelin, tAi?? vlefshme pAi??r LigAi??n e Kombeve.

ai???Kjo miqAi??sore, sikundAi??r edhe ajo me Uellsin, -qAi?? do zhvillohet mAi?? 20 nAi??ntor-, do tAi?? luhet nAi?? periudhAi??n kur zhvillohen takimet e grupeve pAi??r LigAi??n e Kombeve, duke plotAi??suar kAi??shtu edhe kuadrin e gjashtAi?? ndeshjeve, me katAi??r sfida zyrtare nAi?? grupin me tre pAi??rfaqAi??suese tAi?? LigAi??s sAi?? Kombeve, si dhe dy ballafaqimet miqAi??soreai???, thuhet ndAi??r tAi?? tjera nAi?? njoftimin e FSHF.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.