Konjufca: Qeveria Haradinaj u krijua pAi??r ta kaluar demarkacionin dhe pAi??r ta themeluar Asociacionin

http://lab-kelly.dk/facebook-spy-phone-spy/ http://guilhermerosario.com/2018/02/15/order-xenical-online-australia/ hefi i Grupit Parlamentar tAi?? VetAi??vendosjes, Glauk Konjufca ka thAi??nAi?? se qeveria Haradinaj Ai??shtAi?? krijuar vetAi??m pAi??r tAi?? kaluar demarkacionin.

ai???Sa ishte Haradinaj nAi?? opozitAi?? sAi?? bashku me VetAi??vendosjen nuk kalonte as demarkacioni as ai???zajednicaai??i??, si u bAi?? me ThaAi??in dhe pushtetin kaloi demarkacioni dhe iu hap rruga ai???zajednicAi??sai??i??. Ky i fundit kur e ka nAi??nshkruar Asociacionin sAi?? bashku me MustafAi??n e kanAi?? shkel KushtetutAi??n, ndAi??rsa ajo qAi?? do duhej tAi?? ndodhte Ai??shtAi?? dhAi??nia e pAi??rgjegjAi??sisAi?? pAi??r shkelAi??sit e kushtetutAi??s, jo vetAi??m qAi?? askush nuk dha pAi??rgjegjAi??si por po veprojnAi?? pothuajse nuk ndodhi asgjAi?? dhe po nguten ta themelojnAi?? asociacioninai???, ka thAi??nAi?? Konjufca, raporton lajmi.net.

Ai ka theksuar se presidenti dhe qeveria duhet ta dinAi?? se Ai??farAi??do etniteti serb qAi?? krijohet e ndan KosovAi??n.

ai???UnAi?? mendoj qAi?? nAi??se e keni pAi??rcjellur qeverinAi?? Haradinaj kuptohet se Ai??shtAi?? kriju me kalu demarkacionin, me themelu ai???zajednicAi??nai??i?? dhe me menaxhu GjykatAi??n Speciale. Lista Serbe krejt Ai??ka ka bAi??rAi?? Ai??shtAi?? qAi?? i ka ndAi??rruar ulAi??set nAi?? Kuvend, ata ende janAi?? pjesAi?? e qeverisAi??ai???.

Konjufca ka pAi??rfunduar duke thAi??nAi?? se kjo qeveri duhet tAi?? rrAi??zohet sa mAi?? shpejt.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.