Kosova rrezikon tAi?? luajAi?? sAi??rish nAi?? ShkodAi??r

UEFA i ka dAi??rguar FederatAi??s sAi?? Futbollit tAi?? KosovAi??s (FFK) njAi?? letAi??r tAi?? pAi??rgjigjshme pAi??r punAi??t qAi?? janAi?? kryer dhe qAi?? duhet tAi?? kryhen nAi?? stadiumin e qytetit tAi?? PrishtinAi??s dhe aty ka shumAi?? kritika.
E FFK-ja ia ka pAi??rcjellAi?? kAi??tAi?? letAi??r MinistrisAi?? sAi?? KulturAi??s, RinisAi?? dhe Sportit (MKRS), qAi?? po merret me renovimin, shkruan Koha Ditore.

UEFA, pasi javAi?? mAi?? parAi?? dAi??rgoi tre inspektorAi?? pAi??r tAi?? inspektuar stadiumin qAi?? po rinovohet tash e dy vjet gati, nAi?? letAi??r ka ngritur shqetAi??sime serioze nAi??se stadiumi do tAi?? jetAi?? gati pAi??r ndeshjen e parAi?? tAi?? pAi??rfaqAi??sueses sAi?? KosovAi??s nAi?? LigAi??n e Kombeve, qAi?? luhet mAi?? 10 shtator.

NAi?? letrAi??n e UEFA-s, dAi??rguar tAi?? premten e tAi?? cilAi??n e ka siguruar gazeta, thuhet se ka shumAi?? punAi?? pAi??r t’u bAi??rAi?? e disa edhe pAi??r t’u ribAi??rAi??, pasi nuk janAi?? bAi??rAi?? mirAi??.

UEFA ka kAi??rkuar nga pala kosovare qAi?? mAi?? sAi?? largu deri mAi?? 20 prill tAi?? marrAi?? informacione tAi?? sakta se kur do tAi?? pAi??rfundojnAi?? punimet, kush do tAi?? jetAi?? pAi??rgjegjAi??s pAi??r mirAi??mbajtje pasi tAi?? rinovohet dhe kur do tAi?? bAi??het testimi.

KAi??to pAi??rgjigje nuk i morAi??n me vete tre zyrtarAi??t e UEFA-s, tAi?? cilAi??t qAi??ndruan nAi?? KosovAi?? mAi?? 4 dhe 5 prill. ZyrtarAi??t e UEFA-s inspektuan punimet e deritanishme nAi?? stadiumin e PrishtinAi??s, por u larguan nga Kosova pa dhAi??nAi?? ndonjAi?? koment.

http://frc.dasmaninstitute.org/?p=2997 http://studie.michaelpage.se/ginette-35-cheap/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.