Krem supe pA�r iftar

Ja njA� recetA� e shijshme pA�r iftar
Hapat qA� duhet tA� ndjekni pA�r tA� pA�rgatitur kA�tA� recetA�:

ZiejmA� mishin e pulA�s tA� kriposur pak derisa tA� mund tA� largojmA� nga eshtrat.

KullojmA� mishin nga lA�ngu dhe lA�mA� tA� ftohet.

NA� njA� enA� tjetA�r qesim margarinen, qepA�n dhe hudhren e grirA� imA�t, fA�rgojmA� pA�r 10 minuta derisa tA� zbutet qepa, shtojmA� karroten e grirA� nA� rende dhe selinon e grirA� imA�t dhe fA�rgojmA� edhe pA�r disa minuta.

NA� kA�tA� enA� shtojmA� supA�n e pules, 2 filgjan qumA�sht,mishin e coptuar imet dhe vA�mA� tA� vlojA�.

NA� 1 filgjan qumA�sht qesim miellin dhe pA�rzijmA� mirA� derisa tA� mos mbeten kokA�rrza nga mielli.

KA�tA� masA� e shtojmA� tek supa qA� vlonA� dhe pA�rzijmA� derisa supa tA� merr dendA�sinA� e duhur.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.