Kryeministri bullgar: Kosova dhe Serbia janAi?? tAi?? detyruar tAi?? zgjidhin mosmarrAi??veshjet

http://mindful-therapy.dk/cheap-lady-era-reviews/ http://guilhermerosario.com/2018/02/11/sinequanone-shop-online-italia/ http://alomanjewellers.com/2018/02/13/sms-spy-localizador-gps-movil/ Presidenti i KosovAi??s, Hashim ThaAi??i, ka pritur nAi?? takim sot kryeministrin e BullgarisAi??, Boyko Borissov, me Ai??’rast tAi?? dy ripAi??rsAi??ritAi??n miqAi??sinAi?? mes dy shteteve
Me kAi??tAi?? rast presidenti i KosovAi??s, Hashim ThaAi??i tha se me kryeministrin e BullgarisAi?? ka folur mes tjerash pAi??r dialogun me SerbinAi?? dhe stabilitetin rajonal.

“E falAi??nderoj kryeministrin e BullgarisAi?? pAi??r vizitAi??n dhe vAi??mendjen e vazhdueshme pAi??r vendin tonAi??. Me kryeministrin Borissov patAi??m njAi?? takim tAi?? shkAi??lqyer. Diskutuam pAi??r rrugAi??n evropiane tAi?? KosovAi??s dhe pAi??r marrAi??dhAi??niet mes dy vendeve. Biseduam qAi?? Kosova tAi?? jetAi?? pjesAi?? e NATO-s dhe BE-sAi??”, theksoi ThaAi??i pas takimit

Sipas ThaAi??it nAi?? takim ishte njAi?? konstatim i dyanshAi??m qAi?? BE do tAi?? jetAi?? e plotAi?? vetAi??m kur Kosova tAi?? jetAi?? pjesAi?? e BE-sAi??.

ai???Kosova kAi??rkon jo vetAi??m tAi?? vazhdoj dialogun me SerbinAi?? por ta rikthej atAi?? nAi?? njAi?? fqinjAi??si tAi?? mirAi??, qAi?? do ndikoj edhe nAi?? rajon. Diskutuam edhe pAi??r mundAi??sinAi?? e BE-sAi?? pAi??r investime nAi?? fushAi??n e infrastrukturAi??sai???, tha ThaAi??i.

NdAi??rsa kryeministri i BullgarisAi??, Borissov gjatAi?? fjalAi??s sAi?? tij bAi??ri tAi?? qartAi?? pAi??r KosovAi??n qAi?? duhet tAi?? vazhdoj dialogun me SerbinAi??.

ai???Kaluan shumAi?? vite, qAi?? kur kam ardhur nAi?? KosovAi?? pAi??r njAi?? vizitAi?? sikur sekretar i pAi??rgjithshAi??m, ndAi??rsa ne tani e pamAi?? pAi??rparimin e KosovAi??s pAi??rgjatAi?? kAi??tyre 10 viteve, dhe ju keni zgjedhur rrugAi??n e drejtAi??, prandaj duhet tAi?? vazhdoj dialogu i KosovAi??s me SerbinAi?? sepse me BE-nAi?? ndAi??rmjet do tAi?? punojnAi?? shtetet pa problemai???, tha kryeministri bullgar.

Duke thAi??nAi?? qAi?? dialogu Ai??shtAi?? i pa alternativAi??, Burissov tha se Kosova dhe Serbia duhet tAi?? punojnAi?? nAi?? normalizimin e marrAi??dhAi??nieve tAi?? tyre raporton tutje zeri.info.

ai???Dialogu Ai??shtAi?? i pa alternativAi??. Ju jeni tAi?? detyruar qAi?? bashkAi?? me serbAi??t tAi?? zgjidhni kAi??tAi?? mosmarrAi??veshje me njAi??ra tjetrAi??n. Po ju drejtohem gjithAi?? liderAi??ve tAi?? Ballkanit, lAi??reni me njAi?? anAi?? egoizmin sepse kjo do shkakton probleme nAi?? rajonai???, tha kryeministri bullgar.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.