Kryeministri sai??i??donte tAi?? arrestohej Djuric, ishte kundAi??r qAi?? ai tAi?? sillej nAi?? PrishtinAi??

http://enjoysmile.pt/?p=1697 http://in-q.com/paper-writing-service/ Edhe pse Policia e KosovAi??s qAi?? e kreu operacionin e arrestimit tAi?? Marko Djuricit Ai??shtAi?? nAi??n urdhAi??rat e vartAi??sit tAi?? tij nAi?? MinistrinAi?? e Brendshme, operacioni duket se nuk ka shkuar saktAi??sisht si do tAi?? dAi??shironte Ramush Haradinaj.
Kryeministri i vendit ka thAi??nAi?? se preferonte qAi?? Djuric tAi?? deportohej menjAi??herAi?? nAi?? Serbi, e jo tAi?? tAi?? sillej fillimisht nAi?? PrishtinAi??, ashtu sic ndodhi nAi?? realitet, transmeton GazetaMetro.net

Haradinaj ka thAi??nAi?? se i kishte lutur Marko Djuricin tAi?? priste edhe njAi?? ditAi?? kur do tAi?? lAi??shohej leja pAi??r tAi?? hyrAi?? nAi?? KosovAi??.

ai???Edhe personalisht e kam lutur, pAi??rmes tAi?? gjitha kanaleve, tAi?? priste deri tAi?? nesAi??rmen kur do tAi?? skadonte ndalimi i hyrjes. Po tAi?? kishte pritur edhe njAi?? ditAi??, gjithAi??ka do tAi?? ishte nAi?? rregull. E dini, po tAi?? mos reagonim, do tAi?? reagonte opozitaai???, ka thAi??nAi?? Haradinaj nAi?? njAi?? intervistAi?? pAi??r TV Happy tAi?? SerbisAi??.

ai???Ishin njAi?? sAi??rAi?? rrethanash tAi?? vAi??shtira, dhe Serbia gaboiai???, u shpreh ai.
I pyetur pAi??r deklaratAi??n e Aleksandar Vucic se pas njAi?? telefonate tAi?? tij nAi?? PrishtinAi??, ishte lirur edhe Djuric, Haradinaj tha se nuk e dinte se me kAi?? ka folur, por jo me tAi??.
SidoqoftAi??, Haradinaj tha se askush nga udhAi??heqAi??sit nAi?? KosovAi?? nuk ishte i interesuar qAi?? kjo punAi?? tAi?? zgjatej.

ai???UnAi?? isha pAi??r atAi?? qAi?? ai tAi?? mos sillej nAi?? PrishtinAi??, qAi?? sa mAi?? parAi?? tAi?? kryhej ajo punAi?? dhe ai njeri tAi?? kthehej nAi?? shtAi??pinAi?? e tijai???, deklaroi Haradinaj.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.