Kujtoi se dasma iu shkatAërrua, por ajo qAë ndodhi mAë pas ishte e pabesueshme

Dita e dasmAës AështAë njAë nga ngjarjet mAë tAë rAëndAësishme, sidomos pAër njAë femAër.

Fustani, kAëpucAët, te ftuarit dhe plot detaje tAë tjera janAë tAë rAëndAësishme dhe nuk nAënvlerAësohen asnjAëherAë.

Por as muzika qAë do tAë luhet.

AëfarAë ka ndodhur me kAëtAë nuse nAë momentin qAë ata do tAë kAërcenin vallAëzimin e parAë si burrAë e grua?

Shiko Videon:

Artikuj të ngjashëm

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.