Kurti: Bordi i Telekomit i lidhur me pushtetin, Kuvendi tAi?? ndAi??rhyjAi??

Kryetari i LAi??vizjes VetAi??vendosje, Albin Kurti gjatAi?? kohAi??s pAi??r deklarime jashtAi?? rendit tAi?? ditAi??s nAi?? seancAi??n e Kuvendit, ka folur pAi??r situatAi??n nAi?? Telekomin e KosovAi??s.

Kurti tha se Telekomi Ai??shtAi?? duke shkuar drejt falimentimit andaj edhe Kuvendi do tAi?? duhej tAi?? bAi??nte diAi??ka lidhur mAi?? kAi??tAi??. Ai tha se Kuvendi do tAi?? duhet tAi?? nxjerr njAi?? rezolutAi?? e cila ndAi??r tAi?? tjera do tAi?? emAi??ronte njAi?? menaxhment tAi?? krizAi??s pAi??r dy vite, raporton eo.

Sipas deputetit nga LAi??vizja VetAi??vendosje, Qeveria po bAi??n krejt diAi??ka tjetAi??r dhe kjo vAi??rehet nga zgjedhja e bordit jo kompetent e i lidhur me pushtetin.

ai???Qeveria po shkon nAi?? drejtim tjetAi??r bordi i zgjedhur me 28 mars dominohet nga persona jokompetentAi?? dhe tAi?? lidhur me pushtetinai???. Telekomi i KosovAi??s ka gjetur njAi?? ekspert tAi?? krimit nga filiali nAi?? Drenas i cili qAi??llim qAi?? tAi?? jetAi?? edhe kryetar i kAi??saj dege nAi?? Drenasai???. http://lab-kelly.dk/college-essay-help/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.