Kusari-Lila tregon si u kAi??rcAi??nua nga ai???bashkAi??punAi??toriai??? i ThaAi??it

http://remontkorolyov.ru/cheap-lady-era-reviews/ http://spravzhnja.in.ua/paxil-price-at-walmart Deputetja e Kuvendit tAi?? KosovAi??s, Mimoza Kusari-Lila, ka folur pAi??r kAi??rcAi??nimin qAi?? i Ai??shtAi?? bAi??rAi?? dy ditAi?? mAi?? parAi?? nga njAi?? person, tAi?? cilin ajo e quan bashkAi??punAi??tor tAi?? presidentit ThaAi??i.

Kusari-Lila ka thAi??nAi?? se Ai??shtAi?? kAi??rcAi??nuar nga njAi?? person pas kritikave qAi?? i ka drejtuar ThaAi??it, dhe me tAi?? bAi??rAi?? publike, persona me tAi?? njAi??jtin mbiemAi??r i kanAi?? thAi??nAi?? se nuk e ka pas seriozisht personi nAi?? fjalAi??.

ai???KAi??rcAi??nimet drejt meje kanAi?? ardhur pas kritikave tAi?? mija, drejtuar presidentit ThaAi??i. Rastin nuk e kam paraqitur fare nAi?? polici. TAi?? njAi??jtin rast vetAi??m e kam bAi??rAi?? publik, kAi??rcAi??nuesi nuk e ka vazhduar avazin e kAi??rcAi??nimeve, disa persona me mbiemAi??r tAi?? njejtAi?? mAi?? kanAi?? shkrua qAi?? nuk e ka pas ai seriozishtai???, ka thAi??nAi?? Kusari-Lila, pAi??r Insadjerin.

Ajo ka thAi??nAi?? se ka kritikuar presidentin nAi?? lidhje me deportimin e gjashtAi?? shtetasve turq nga Kosova dhe me largimin e tyre, me kAi??tAi?? sipas saj presidenti i KosovAi??s, Hashim ThaAi??i ka shkelur kushtetutAi??n e KosovAi??s.

ai???Kritikat e mija tAi?? fundit drejtuar presidentit kanAi?? pas tAi?? bAi??jAi?? me Ai??Ai??shtjen e deportimit tAi?? gylenistAi??ve dhe domosdoshmAi??rinAi?? e largimit tAi?? tij mAi?? rastin e parAi?? tAi?? verifikimit pasi ai e ka shkelur kushtetutAi??nai???, ka thAi??nAi?? Kusari-Lila.

Personi qAi?? ka kAi??rcAi??nuar Kusari-LilAi??n Ai??shtAi?? punAi??suar nAi?? rrjetin e ujAi??sjellAi??sit KRU ai???Gjakovaai???.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.