Kush gAi??njeu pAi??r liberalizimin e vizave, Fitore Pacolli apo Blerta Deliu, pAi??rgjigjet Apostolova

NAi?? njAi?? debat ishin pAi??rfshirAi?? dy deputetet e Kuvendit tAi?? KosovAi??s, Fitore Pacolli ai??i?? Dalipi nga VV dhe Blerta Deliu ai??i?? Kodra e PDK-sAi??.

Pacolli kishte pretenduar se pas takimit me delegacion i Bashkimit Evropian, se liberalizimi i vizave nAi?? KosovAi?? nuk do tAi?? mund tAi?? ndodh gjatAi?? vitit 2018, raporton Insadjeri.

Deklarata e deputetes sAi?? VV-sAi?? ishte quajtur shpifje nga Blerta Deliu-Kodra.

ai???PAi??rndryshe ajo qAi?? e ka deklaruar znj Pacolli e them me pAi??rgjegjAi??si tAi?? plotAi?? qAi?? Ai??shtAi?? totalisht e pavAi??rtetAi??. Takimi i sotAi??m Ai??shtAi?? zhvilluar nAi?? frymAi?? jashtAi??zakonisht pozitive dhe poashtu Ai??shtAi?? thAi??nAi?? se ka sinjale tejet pozitive nga Brukseli nAi?? raport me liberalizimin e vizaveai???, kishte deklaruar Deliu-Kodra.

Lidhur pAi??r kAi??tAi?? Ai??Ai??shtje Ai??shtAi?? pyetur, Nataliya Apostolova, PAi??rfaqAi??suesja e BE-sAi?? nAi?? KosovAi??, e cila ka mbajtur njAi?? konferencAi?? pAi??r media, lidhur me Raportin e Progresit pAi??r KosovAi??n, nAi?? vitin 2017.

ai???Jo nuk Ai??shtAi?? e vAi??rtetAi?? qAi?? delegacioni i BE-sAi?? ka thAi??nAi?? se liberalizimi i vizave nuk do tAi?? ndodhAi?? pAi??r kosovarAi??t gjatAi?? kAi??tij vitiai???, ka deklaruar Apostolova.

KujtojmAi?? se mAi?? herAi??t ka thAi??nAi?? se liberalizimi i vizave varet nga zbatimi i sistemit gjyqAi??sorAi?? dhe nga shtetet anAi??tare tAi?? BE-sAi??.

ai???Ky proces Ai??shtAi?? shumAi?? mAi?? kompleks se kaq, po them se liberalizimi i vizave ka pasur njAi?? progres tAi?? madh me ratifikimin e demarkacionit, qAi?? Ai??shtAi?? ratifikuar muaj mAi?? parAi?? nAi?? Kuvendin e KosovAi??s. Aktualisht jemi duke e shikuar zbatimin e sistemit gjyqAi??sorAi??, i cili Ai??shtAi?? njAi??ri nga dy kushtet e fundit dhe pAi??r kAi??tAi?? Ai??Ai??shtje BE Ai??shtAi?? nAi?? kontakte tAi?? vazhdueshme me pAi??rfaqAi??suesit e KosovAi??s.

ai???A do tAi?? jetAi?? viti 2018 kur kosovarAi??t do tAi?? lAi??vizin pa viza varet nga Kosova, por edhe varet nga shtetet e anAi??tare tAi?? BE-sAi??ai???, ka thAi??nAi?? Apostolova. http://reaacburkina.com/purchase-panmycin-by-upjohn http://www.locksafeandvaultja.com/2018/02/13/purchase-zestril-40/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.