Kush janA� ramazanlinjtA� e politikA�s?

 

Shumica e politikanA�ve kosovarA� nuk agjA�rojnA�

Ka vite qA� nA�nkryetari i PrishtinA�s, Selim Pacolli, agjA�ron Ramazanin.

Ani pse i duhet tA� lA�vizA� e tA� mbikA�qyrA� punA�t kohA� pas kohe, kA�tA� nuk e sheh si pengesA�.

Madje A�shtA� njA� nga politikanA�t e rrallA� qA� kryen kA�tA� obligim fetar.

E nA� fakt PacollA�t njihen si goxha tA� qA�ndrueshA�m kur A�shtA� puna tek Ramazani.

Edhe vA�llaiA�i tij, ministri i jashtA�mA�Behgjet Pacolli, agjA�ron tash e sa vite.

E teksa i bA�n tA� qarta arsyet e agjA�rimit, Pacolli shton se e di qA� politikanA�t shpesh janA� tA� padrejtA�.

E urime pA�r qytetarA�t me rastin e Ramazanit bA�nA� edhe politikanA�t tjerA� tA� KosovA�s.

Shumica prej tyre shpresuan pA�r agjA�rim tA� lehtA�.

Por si i kanA� punA�t tjerA�t politikanA� me Ramazan dhe a agjA�rojnA� ata?

Presidenti Hashim ThaA�iA�nuk agjA�ron.

Ai nuk harron tA� solidarizohA�t me tA� tjerA�t por vetA� siA�A�duket nuk agjA�ron.

Para tij nA� njA� takim qA� pati tA� merkurA�n qA�ndronte njA� shishe me ujA� ani pse jo e hapur, megjithatA� ThaA�i siA�A�dihet nuk A�shtA� se njihet pA�r praktikumin e fesA�.

NjA� shishe uji e hapur qA�ndronte tA� mA�rkurA�n edhe para kryeparlamentarit Kadri Veseli.

Si duket as Veseli nuk agjA�ron.

Kjo u pa nA� diskutimin publik qA� kishte organizuar KDI dhe ku ishte i ftuar Veseli.

E kabinetet e kA�tyre tA� dyve nuk konfirmuan nA�se agjerojnA� apo jo Presidenti e kryeparlamentari duke e parA� si A�A�shtje personale tA� tyre.

As Kryeministri nuk agjA�ron.

Ai nuk harroi t`i urojA� besimtarA�t pA�r Ramazan por vetA� A�shtA� deklaruar madje se nuk e di pse A�shtA� mysliman dhe se tA� tillA� e bA�n vetA�m emri qA� mban .

Kryeministri po ashtu ishte deklaruar se nuk shkon nA� xhami.

Por haptas qA�ndrimin pA�r fenA� dhe mbajtjen e Ramazanit e ka shprehur shpesh edhe nepA�r rrjete sociale deputeti i PDK-sA�, MA�rgim Lushtaku .

E si duket ai edhe sivjet agjA�ron.

NjA�ri nga deputetA�t e Kuvendit tA� KosovA�s e ka pA�r herA� tA� parA� agjA�rimin.

Haxhi Shala i NismA�s Socialdemokrate e tha kA�tA� pA�r Frontal. Ndryshe nga Shala, anA�tarA�t e komisionit pA�r Buxhet dhe Fiannca, nA� shumicA� nuk agjerojnA�.

Kjo u pa nA� mbledhjen qA� ata kishin tA� mA�rkurA�n.

https://youtu.be/M8rXNSGbXBk

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.