Kuvendi miratoi formimin e Komisionit Hetimor pAi??r dAi??bimin e shtetasve turq

http://totalknee.org/cheap-diabecon-prospect/ Kuvendi i KosovAi??s ka miratuar formimin e Komisionit Hetimor nAi?? lidhje me ndriAi??imin e rastit tAi?? dAi??bimit tAi?? gjashtAi?? shtetasve turq.
71 deputetAi?? morAi??n pjesAi?? nAi?? votim, me 66 prej tyre qAi?? votuan pro. PesAi?? vota ishin kundAi??r.

Dje deputetAi??t e LDK-sAi?? dhe VV-sAi?? braktisAi??n seancAi??n dhe refuzuan miratimin e projektligjeve tAi?? tjera me kushtAi??zimin pAi??r formimin e kAi??tij komisioni.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.