Kuvendi miraton Projektligjin për Dhomën e Posaçme të Supremes

 

Kuvendi ka arritur ta miratojë Projektligjin për Dhomën e Posaçme të Supremes
46 deputetët votuan për, kurse 16 ishin kundër.

Ky projektligj ishte hedhur në votim edhe ditën e hënë por aty nuk kishte marrë votat e mjaftueshme.

Në seancat e kaluara partitë opozitare e kishin kritikuar këtë Projektligj.

Kurse kryeministri Haradinaj më parë kishte vlerësuar se miratimi i Ligjit për DHomën e Posaçme është tejet i rëndësishëm.

Në këtë seancë u miratua edhe Ligji pëe aktet juridike dhe ai për automjete.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.