Ky libAi??r mund tAi?? lexohet vetAi??m pAi??rmes zjarrit

NjAi?? edicion i ri i klasikes sAi?? Ray Bradbury, kAi??rkon ngrohje ekstreme nAi?? mAi??nyrAi?? qAi?? tAi?? lexohet.

KAi??shtu ka realizuar kAi??tAi?? vepAi??r koleksionuesit Quentin Bodin, Luc de Fouquet dhe Lucas Meyer nga shtAi??pia e dizajnuesve grafikAi?? Super Terrain, e themeluar nAi?? 2014-tAi??, njofton Klan Kosova.

ai???Fahrenheit 451ai???Ai?? tregon historinAi?? e njAi?? tAi?? ardhme dystopiane, ku librat janAi?? nxjerrAi?? jashtAi?? Ligjit dhe janAi?? shkatAi??rruar nga zjarrfikAi??sit.

http://lopandam.kidsplaza.vn/buy-essays.html

MegjithatAi?? duket se koleksionuesit nga Franca kanAi?? bAi??rAi?? njAi?? kthesAi?? ikonike.

Faqet e librit shfaqen si tAi?? zeza, si njAi?? skedar i redaktuar i CIA-s. Por kur nxirret nxehtAi??sia, duke pAi??rdorur njAi?? flakAi?? nga njAi?? Ai??akmak, nAi?? kAi??tAi?? rast, zilja e bojAi??s sAi?? nxehtAi??sisAi?? zhduket dhe teksti zbulohet, njofton Klan Kosova.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.