Lajm i mirA� pA�r regjistruesit e veturave qA� kanA� gjobA�

 

QytetarA�t e KosovA�s qA� nuk i kanA� regjistruar automjetet e tyre pA�r shkak tA� gjobave do tA� mund ta bA�jnA� kA�tA� gjA� edhe nA� ditA�t nA� vazhdim.

Ministria e PunA�ve tA� Brendshme kishte nxjerrA� vendim ne datA� 15 dhjetor tA� vitit tA� kaluar qA� tA� mundA�soi regjistrimin e veturave me gjobA� brenda afati 3 mujor duke mos paguar asnjA� cent.

KA�tA� tA� enjte parashihej qA� tA� skadoi ky afat i dhA�nA� nga Ministria e PunA�ve tA� Brendshme.

Por, MB nA� njA� pA�rgjigje pA�r Indeksonline ka njoftuar se regjistrimi i veturave me gjobA� pa paguar asgjA� do tA� vazhdoi tA� jetA� valid deri nA� njA� vendim tA� radhA�s.

Numri i veturave qA� kanA� shfrytA�zuar kA�tA� mundA�si deri mA� tani A�shtA� 9073.

Numri i veturave qA� nuk janA� A� a�?regjistruar dhe nuk janA� vazhduar A�shtA� 100,775.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.