Leonardo Ciparion kapet ai???matai??? teksa i falAi?? puthje pasiononte modeles 20 vjeAi??are

Ka tre gjAi??ra tAi?? sigurta nAi?? jetAi??, qAi?? Ai??shtAi?? vdekja, taksat dhe Leonoardo DiCaprio me njAi?? modele nAi?? Ai??do rast.

Leo ka vazhduar jetAi??n e tij pAi??r shumAi?? vite duke ndjekur nga mbas modele tAi?? reja dhe kAi??tAi?? herAi?? Ai??shtAi?? parAi?? me Camila Morrone.

Leo, 43 vjeAi??ar u ka teksa po puthej me 20 vjeAi??are Camila nAi?? njAi?? event nAi?? festivalin e KalifornisAi??.

Modelja argjentinase u pa teksa i ishte ngjitur nAi?? qafAi?? aktorit hollywoodian dhe po e puthte shumAi?? pasion edhe pse ai Ai??shtAi?? 20 vjet mAi?? i ri.

http://kohr-wind.de/cheap-compazine-side/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.