Lovato tregon strijat, celulitin dhe peshAi??n e tepAi??rt: Duhet ta doni veten ashtu si jeni

Demi Lovato vazhdimisht ka shpAi??rndarAi?? mesazhe pozitive rreth pranimit tAi?? figurAi??s trupore dhe dukjes sAi?? femrave.

NAi?? muajt e fundit, kAi??ngAi??tarja ka shtuar nAi?? peshAi??, mirAi??po i ka kAi??shilluar fansat qAi?? edhe krahas celulitit, strijave dhe barkut jo tAi?? tendosur, tAi?? vazhdojnAi?? ta duan veten.

Ai??(Foto: Instagram/ddlovato)

Nga fillimi i muajit prill, Lovato ka filluar tAi?? publikojAi?? fotografi tAi?? trupit tAi?? saj nAi?? Instagram.

ai???Strija dhe trashje, por akoma e dua vetenai???, ka shkruar kAi??ngAi??tarja nAi?? pAi??rshkrimin e njAi??rAi??s prej fotografive, nAi?? tAi?? cilAi??n vAi??rehet se ka shtuar nAi?? peshAi??.
http://toannhungauto.com/best-cannabis-seeds-bank/

Disa ditAi?? mAi?? pas, 25-vjeAi??arja ka shpAi??rndarAi?? njAi?? tjetAi??r fotografi, nAi?? tAi?? cilAi??n shfaqej me pantallona tAi?? shkurtra dhe njAi?? bluzAi??.

FotografinAi?? e ka shoqAi??ruar me mbishkrimin: ai???Celulit, por akoma e dua vetenai???.

Derisa shumAi?? nga fansat kanAi?? komentuar se nuk shohin celulit nAi?? kAi??mbAi??t e kAi??ngAi??tares, ajo ka sqaruar nAi?? komente se ka pAi??rdorur filtAi??r nAi?? fotografi.

Ai??(Foto: Instagram/ddlovato)

ai???Kam celulit njAi??soj si 93 pAi??r qind e femrave. Ajo qAi?? shihni nAi?? Instagram, nuk Ai??shtAi?? gjithmonAi?? ashtu si duket. Duhet ta pranojmAi?? atAi?? qAi?? jemiai???, ka thAi??nAi?? kAi??ngAi??tarja.

MegjithatAi??, nAi?? profilin e saj nAi?? Instagram janAi?? tAi?? pranishme edhe shumAi?? imazhe, nAi?? tAi?? cilat Demi duket shumAi?? tAi??rheqAi??se.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.