Makron: BE nuk duhet tAi?? pranojAi?? asnjAi?? anAi??tar tAi?? ri

http://bursasoylem.com/2018/02/13/purchase-shatavari-kalpa/ Presidenti francez, Emanuel Makron tha sot se Bashkimi Evropian nuk duhet tAi?? pranojAi?? asnjAi?? anAi??tar tAi?? ri derisa blloku Ai??shtAi?? i integruar mAi?? thellAi?? dhe nuk kryen reforma thelbAi??sore.
Makron u tha ligjvAi??nAi??sve se ai dAi??shiron qAi?? vendet e Ballkanit PerAi??ndimor tAi?? mbeten nAi?? ai???planinai??? e projektit evropian, por, tani, sipas tij, nuk Ai??shtAi?? koha pAi??r tAi?? marr ndonjAi?? anAi??tar tAi?? ri.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.