May pritet tai??i??i drejtohet Parlamentit lidhur me sulmet nAi?? Siri

Kryeministrja britanike, Theresa May sot pritet tAi?? pAi??rballet me ligjvAi??nAi??sit britanikAi??. Ajo do tai??i??ju shpjegojAi?? atyre vendimin pAi??r tAi?? kryer sulme ajrore nAi?? Siri, pa miratimin e Parlamentit.
Britania, Shtetet e Bashkuara dhe Franca tAi?? shtunAi??n kanAi?? goditur caqe nAi?? Siri, nAi?? pAi??rgjigje ndaj njAi?? sulmi tAi?? dyshuar kimik nAi?? Duma, ku u vranAi?? dhjetAi??ra persona.

Parlamenti britanik rifillon sot punAi??n, pas pushimit pranveror. LigjvAi??nAi??sit nuk janAi?? konsultuar para sulmit nAi?? Siri, raporton AP.

Qeveria britanike, megjithatAi??, ligjAi??risht nuk Ai??shtAi?? e obliguar qAi?? tAi?? marrAi?? miratimin e Parlamentit pAi??r sulme ajrore, por rAi??ndom pAi??r veprime tAi?? tilla merr qAi??ndrimin e ligjvAi??nAi??sve.

May pritet tai??i??u thotAi?? ligjvAi??nAi??sve se sulmet ajrore ishin ai???nAi?? interesin kombAi??tar tAi?? BritanisAi??ai???, dhe janAi?? kryer pAi??r tAi?? ndalur vuajtjen nga sulmet kimike.

http://plataria.es/dove-posso-acquistare-cialis-generico/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.