a�?Mbi 60% e deputetA�ve nuk e kanA� parashtruar asnjA� pyetje nA� Kuvenda�?

 

Artan Murati nga KDI ka bA�rA� tA� ditur se nga 120 deputetA� sa janA� nA� kuvend, vetA�m 45 prej tyre kanA� parashtruar pyetje parlamentare, qA� i bie se 62.5% e deputetA�ve as qA� kanA� marrA� mundin pA�r tA� parashtruar njA� pyetje parlamentare.

Edhe pse kabineti qeveritar shpesh herA� ka munguar, dhe pyetje tA� tilla nuk kanA� marrA� pA�rgjigje , kjo tA� paktA�n tregon njA� mund sado tA� vogA�l tA� njA� deputeti pA�r punA�n e tij, thekson Murati nA� a�?Clicka�� tA� RTV 21.

a�?Nga 120 deputetA� sa janA� nA� Kuvend vetA�m 45 % prej tyre kanA� parashtruar pyetje parlamentare, pra 62.5% tA� deputetA�ve nuk e kanA� bA�rA� as edhe njA� pyetje parlamentare. UnA� e kuptoj se edhe kjo nuk mund tA� jetA� efektive kur tA� realizohet si pyetje pA�r shkak se kabineti qeveritare nA� shumA� raste ka munguar megjithatA� kjo tregon njA� mund sado pak tA� deputetita�?, ka thA�nA� ai.

Sipas tij ekziston njA� pajtueshmA�ri prej tA� gjitha palA�ve, dhe shohim se Kuvendi A�shtA� i fjetur dhe nuk ka lA�vizje siA� duhet tA� kishte pA�r tA� garantuar efikasitetin e punA�s pA�rbrenda kuvendit.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.