MA� 20 mars jepet fjala pA�rfundimtare pA�r Shefqet Krasniqin

 

FjalA�t pA�rfundimtare nA� rastin ndaj ish-imamit tA� XhamisA� sA� Madhe nA� PrishtinA�, Shefqet Krasniqi, do tA� jepen mA� 20 mars.

Krasniqi akuzohet pA�r shmangie tatimi dhe pA�r nxitje tA� urrejtjes e shtytje nA� kryerje tA� veprave terroriste.

NA� procesin ndaj tij sot dA�shmoi XhemA� Shala, zyrtar i ATK-sA�.

Shala, A�shtA� ftuar nga gjykata pas paqartA�sive lidhur me shlyerjen e obligimeve tA� kompanisA� NT Portat, pronA� e Krasniqit, ndaj AdministratA�s Tatimore.

Shala ishte edhe dA�shmitari i fundit nA� kA�tA� proces.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.