Me këtë ide të çmendur do të fitojë 20 mijë dollarë nëse Kroacia triumfon në Botëror

 

Kuota ishte 7,5 dhe ai do të fitojë 22 mijë e 500 dollarë nëse Kroacia triumfon.
Në fakt nuk është një parashikim i ndonjë specialisti, apo dikujt që besonte shumë në ekipin e Kroacisë.

Përzgjedhje shumë që do të vendoste në bast për triumfin e Kroacisë në Kupën e Botës 2018, u përcaktua me short, dhe doli të jetë 3 mijë dollarë.

Edhe ekipi u përcaktua me fat’ duke hedhur një top ping-pongu.

Kuota ishte 7,5 dhe ai do të fitojë 22 mijë e 500 dollarë nëse Kroacia triumfon.

Madje ai e bëri edhe tatuazh flamurin e Kroacisë, transmeton “Albeu”.

Për këtë i duhet të mposhtë Francën në finalen e madhe të Moskës.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.