ai???Me ai???KosovAi??n Aai??i?? pritet shtrenjtimi i Ai??mimit tAi?? rrymAi??s pAi??r 44 pAi??rqindai???

http://www.baitboatforsale.com/2018/02/order-geriforte/ http://scandipac.se/?p=1603 GAP ka ngritur shqetAi??simet pAi??r shtrenjtimin e energjisAi?? elektrike, duke thAi??nAi?? se do tAi?? ketAi?? rritje prej 44 pAi??rqind. Energjia elektrike qAi?? do tAi?? faturohet si pasojAi?? e termocentralit ai???Kosova e Reai??? do tAi?? jetAi?? 93.9 euro pAi??r MWh, ose njAi?? rritje prej 44 pAi??rqind krahasuar me Ai??mimin aktual.
Blend Hyseni nga instituti GAP, gjatAi?? prezantimit tAi?? raportit ai???Ndikimi i TC ai???Kosova e Reai??i?? nAi?? tarifat e energjisAi?? elektrikeai???, tha se me njAi?? investim prej 1.3 milion euro, tarifa e energjisAi?? elektrike me shumicAi?? do tAi?? rritet pAi??r 86 pAi??rqind, krahasuar me vitin aktual.

Sipas tij, aktualisht Ai??mimi me shumicAi?? Ai??shtAi?? rreth 31.3 euro, derisa duke marrAi?? parasysh termocentralin A dhe B dhe burimet tjera alternative, ky Ai??mim do tAi?? arrijAi?? diku minimum 61.4 ose njAi?? rritje akumulative rreth 86 pAi??rqind.

Hyseni tha se rreth 50 mijAi?? familje do tAi?? paguajnAi?? rreth 18 pAi??rqind tAi?? tAi?? ardhurave tAi?? tyre mujore nAi?? faturat e energjisAi?? elektrike. Derisa shprehi shqetAi??sime pAi??r pasojat qAi?? do tAi?? ketAi?? shtrenjtimi i rrymAi??s.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.