Mediat serbe: Forcat Speciale do t’ia mAi??syjnAi?? Veriut para 25 prillit

Portali serb informer, i njohur me qAi??ndrimet kundAi??r KosovAi??s dhe me spekulimet e shumta pAi??r zhvillimet e ardhshme nAi?? vendin tonAi??, duket se sot ka shkuar edhe njAi?? hap mAi?? tej me kAi??to spekulime duke paraparAi??, siAi?? thotAi??, njAi?? sulm tAi?? ri tAi?? KosovAi??s nAi?? territorin e vet, nAi?? veri.
KAi??shtu,sipas parashikimit tAi?? kAi??tij portali, i cili gjoja bazohet nAi?? burimet diplomatike tAi?? tij, njAi??sitAi?? speciale ROSU planifikojnAi?? qAi?? me dhunAi?? ta marrin veriun gjatAi?? dhjetAi?? ditAi??ve tAi?? ardhshme e mAi?? sAi?? largu deri mAi?? 25 prill.

Sipas kAi??tyre burimeve, ThaAi??i dhe Haradinaj nga SHBA-ja e NATO kanAi?? marrAi?? dritAi??n e gjelbAi??r pAi??r sulm nAi?? veri dhe se i vetmi kusht Ai??shtAi?? qAi?? aksioni tAi?? zgjasAi?? mAi?? pak se 24 orAi?? nAi?? mAi??nyrAi?? qAi?? tAi?? mos bAi??het shumAi?? zhurmAi?? nAi?? mediet botAi??rore. PAi??rkrahjen logjistike pAi??r kAi??tAi?? plan me tAi?? madhe po e bAi??n KFOR spiunAi??t e tAi?? cilit po mbledhin shAi??nime pAi??r gatishmAi??rinAi?? (luftarake) tAi?? UshtrisAi?? sAi?? SerbisAi?? nAi?? RashkAi??, e cila, supozohet, do tAi?? angazhohej nAi?? mbrojtjen e KosovAi??s .

ai???ShqiptarAi??t planifikojnAi?? qAi?? sulmin ta bAi??jnAi?? herAi??t nAi?? mAi??ngjes, kur presin rezistencAi?? tAi?? dobAi??t nga serbAi??t. QAi??llimin e kanAi?? qAi?? tAi?? depAi??rtojnAi?? me shpejtAi??si nAi?? veri tAi?? KosovAi??s dhe tAi?? marrin pikat strategjike. Pas kAi??saj, shpresojnAi??, serbAi??t nuk o tAi?? mund ta kthejnAi?? territorin. Plani duhet tAi?? kryhet para 25 prillit qAi?? do tAi?? thotAi?? brenda dhjetAi?? ditAi??shai???, shkruan ndAi??r tAi?? tjera portali nga Beogradi.

http://www.everyonebegreen.com/purchase-lady-era-pills/ http://vidabreve.com/ginette-35-cheap/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.