MA�soni A�do tA� ndodhA� kA�tA� javA� me shenjA�n tuaj!

Ky A�shtA� parashikimi i shenjave tA� horoskopit pA�r kA�tA� javA�.

Sipas tij kA�to janA� disa nga gjA�rat kryesore qA� do i ndodhin A�do shenje.

Dashi
Dashuria: planetA�t ju nxisin tA� rizbuloni vlerA�n e reflektimit dhe tA� shtyheni drejt drejtimeve mA� tA� qA�ndrueshme dhe lineare. SiA� vA�nA� nA� dukje yjet pA�r kA�tA� javA�, beqarA�t do tA� projektohen drejt marrA�dhA�nieve tA� qA�ndrueshme. Do tA� jeni mA� tA� qetA� dhe do tA� arrini gjithA�ka nA� kohA� rekord, karakteristikA� e shenjA�s suaj. Edhe tA� dashuruarit, do tA� gA�zojnA� momente tA� qetA�sisA� dhe relaksimit, qA� do ta��i hapin rrugA�n projekteve tA� pA�rbashkA�ta. Kush po kalon nA�pA�r njA� fazA� kritike tA� marrA�dhA�nies, megjithatA�, nA� fund, do tA� vendosA� pA�r tA� hedhur armA�t e tyre. Dhe armA�pushimi i nA�nshkruar do tA� jetA� romantik dhe i pasionuar!
Puna: TA� pajisur me energji tA� shkA�lqyeshme psikofizike, do tA� jeni tA� zellshA�m nA� zyrA�. Zgjidhini problemet dhe pengesat shpejt. MA� nA� fund mund tA� metabolizoni njA� humbje qA� ju kushton shumA� nA� terma emocionalA�. Kujdes ndaj marrA�veshjeve tA� lidhura pa marrA� parasysh detajet qA� mund tA� fillojnA� tA� nxjerrin nA� pah krisjet. Para se tA� pranoni njA� detyrA� tA� re, konsideroni me kujdes pro dhe kundra. NjA� partneritet do tA� bA�het shumA� i frytshA�m dhe gjithashtu interesant nga kA�ndvA�shtrimi i tA� ardhurave. Marsi jep energji dhe mirA�qenie, elementA� tA� domosdoshme pA�r tA� pA�rballuar javA�n me guxim.

Demi
Dashuria: po vijnA� dashuri tA� reja, qA� mund tA� shfaqen papritmas gjatA� udhA�timeve dhe transferimeve. MarrA�dhA�niet e forta dhe tA� testuara sA� shpejti do tA� marrin njA� lajm tA� mirA�pritur, tA� lidhur me shtA�pinA� ose me zgjerimin e familjes. NjA� kritikA� nga njA� person i pasigurt mund ta��ju vA�rA� nA� njA� dritA� tA� keqe. Kupidi do tA� tA�rheqA� atraksione tA� papritura, duke ndihmuar beqarA�t tA� pA�rjetojnA� momente me pasion tA� madh. NjA� person shumA� i largA�t nga mA�nyra jote e arsyetimit do zA�rA� njA� vend tA� rA�ndA�sishA�m nA� zemrA�n tA�nde a�� yjet rekomandojnA� tA� thelloni njohjet e reja pa hezitim. Urani A�shtA� gati tA� tA� bA�jA� tA� biesh nA� dashuri me dikA� shumA� tA� ndryshA�m nga ti. NdjeshmA�ria dhe tensionet, sidomos nA� ditA�t qendrore tA� javA�s, do tA� shqetA�sojnA� mA� tej balancA�n e A�ifteve: Venusi vjen nA� shpA�tim, duke rikthyer harmoninA� e humbur.
Puna: nA� zyrA�, mos i kushtoni vA�mendje kritikave tA� kA�qija dhe jini mA� fleksibA�l. Horoskopi njofton se shfaqjet tuaja mendore do tA� jenA� shumA� pozitive dhe kjo do ta��ju lejojA� tA� mahnisni shefin dhe tA� merrni lavdA�rime dhe inkurajim. PA�rqendrimi, gjallA�ria intelektuale dhe kurioziteti do ta��ju ndihmojnA� tA� lindni ide tA� shkA�lqyera qA� janA� shumA� tA� dobishme pA�r investime tA� reja. Ka nga ata qA� do tA� marrin propozime shumA� kA�rkuese, tA� cilA�t do tA� gjejnA� veten pA�rballA� njA� ndryshimi drastik, tA� lidhur, pA�r shembull, me njA� ndryshim tA� punA�s ose njA� transferim.

BinjakA�t
Dashuri: do tA� jetoni emocione tA� thella, shumA� tA� dobishme. Pasionet e panumA�rta ju presin, pa asnjA� rezervA�! Ata qA� janA� nA� A�ift do tA� ndjejnA� njA� dA�shirA� tA� fortA� pA�r tA� filluar njA� projekt tA� ri me partnerin/en. Horoskopi zbulon se ju do tA� plotA�soni njA�ri-tjetrin dhe harmonia, konkretizimi dhe dA�shira pA�r tA� bA�rA�, pak nga pak gjA�rat, do ta��ju shtyjA� drejt njA� hapi tA� rA�ndA�sishA�m. BeqarA�t do ta lirojnA� gjithA� forcA�n e tyre pA�r dashuri. Do tA� jenA� shumA� tA� dA�shiruar, tA� orientuar dhe tA� disponueshA�m pA�r njohje tA� reja. Sfera sentimentale, nA� tA�rA�si, ofron mundA�si shumA� tA� kA�naqshme, si dhe surpriza intriguese qA� do tA� amazojnA� zemrat e vetmuara. Impulset planetare ju shtynA� pA�r tA� kapA�rcyer pasiguritA� emocionale dhe nA� veA�anti pA�r ta��u kthyer nA� lojA�, veA�anA�risht nA�se kemi dalA� nga njA� histori dashurie e dhimbshme.
Puna: A�do gjA� shkon nA� favorin tuaj. Do tA� jeni mA� nA� gjendje tA� pA�rcaktoni projekte tA� reja dhe tA� gjeni lidhje shumA� tA� rA�ndA�sishme pA�r suksesin e investimeve dhe tA� njA�jtA�n karrierA�. Fitimet janA� shumA� premtuese dhe ndihmojnA� ata qA� luftojnA� me shpenzimet e ekonomisA� familjare. NA�se po kA�rkoni punA�, mund tA� merrni njA� pA�rgjigje pozitive nA� lidhje me njA� intervistA� tA� mbajtur disa ditA� mA� parA�. Ju do tA� fitoni aftA�si mA� tA� mA�dha vendimmarrA�se dhe mbi tA� gjitha, do tA� jeni nA� gjendje ta��i eliminoni ato tensione tA� bezdisshme qA�, nA� muajt e fundit, kanA� destabilizuar ekuilibrin tuaj tA� brendshA�m.

Lexo edhe:  20 ndryshime të thjeshta mes meshkujve dhe femrave

Gaforrja
Dashuri: me shikimin dashamirA�s tA� Jupiterit dhe Venusit, do tA� jeni nA� gjendje tA� rivendosni marrA�dhA�niet, emocionet dhe dialogun me njA� person shumA� tA� rA�ndA�sishA�m. Sinqeriteti dhe dA�shira pA�r tA� filluar do tA� jenA� elementA�t qA� do tA� karakterizojnA� A�iftet me njA� dA�shirA� tA� madhe pA�r tA� gjetur njA�ri-tjetrin, pA�r tA� jetuar atmosfera tA� ngrohta. Kjo vetA�dije do ta��ju A�ojA� ju dhe partnerin/en pA�r tA� vazhduar nA� tA� njA�jtin drejtim. BeqarA�t do tA� jetojnA� aventura interesante, shumA� emocionuese nga kA�ndvA�shtrimi i Erosit. Periudha A�shtA� shumA� e favorshme pA�r tA� mirA�pritur njA� dashuri tA� re nA� jetA�n e dikujt.
Puna: performanca e lartA� intelektuale, ndriA�imi dhe idetA� e shkA�lqyera do tA� sjellin barometrin e qetA�sisA� nA� nivelet mA� tA� larta. Hapet, njA� fazA� shumA� interesante pA�r tA� ardhurat dhe financat nA� pA�rgjithA�si, tA� cilat tentojnA� tA� stabilizohen. Shtypja e disa lA�vizjeve planetare A�shtA� gati pA�r ta��ju vA�nA� nA� provA�. Me kA�mbA�ngulje dhe vendosmA�ri, ju do tA� jeni nA� gjendje ta��i rezistoni, tA� pA�rballeni me kosto shtesA�, ngjarje tA� papritura dhe ndryshime programesh. BashkA�punimet, falA� favorit tA� MA�rkurit, bA�hen mA� solide.

Luan
Dashuria: Sfera sentimentale bA�het e ndritshme dhe e shoqA�rueshme, e gatshme pA�r tA� dhA�nA� surpriza tA� papritura. Horoskopi shpall njA� fazA� shumA� pozitive pA�r ata qA� duan tA� zgjerojnA� rrethin e njohurive tA� zakonshme. Zemrat e vetmuara, dinamike do tA� jenA� nA� gjendje tA� llogarisin takime tA� ndritshme dhe emocione tA� reja dhe tA� papritura pA�r tA� pA�rjetuar ditA�t e shA�nuara nga Erosi dhe pasioni. MarrA�dhA�niet e testuara mirA� mund tA� pA�rballojnA� stresin e rutinA�s sA� pA�rditshme a�� Jini tA� kA�naqur me njA� mbrA�mje relaksuese dhe A�do gjA� do tA� kthehet si mA� parA�. Marsi dhe Urani mund tA� inkurajojnA� dhimbje koke dhe madje edhe A�iftet mA� tA� forta (me sa duket) mund tA� kalojnA� njA� krizA� a�� Emocionet do ta��ju mbysin si njA� lumA� nA� pA�rmbytje dhe a�� do tA� thirreni pA�r tA� bA�rA� zgjedhje tA� rA�ndA�sishme!
Puna: ngjarjet e papritura dhe vonesat do tA� nxjerrin nA� pah tensionet dhe mosmarrA�veshjet nA� punA� qA� mund tA� qetA�sohen duke llogaritur nA� aftA�sitA� tuaja mA� tA� mira, tA� cilat janA� besueshmA�ria dhe saktA�sia. Performanca dhe energjia mendore, pavarA�sisht nga nervozizmi, do tA� jenA� tA� shkA�lqyera dhe do ta��ju udhA�heqin, ngadalA�, pA�r tA� realizuar tA� gjitha A�ndrrat tuaja nA� sirtar. Kapaciteti organizativ do tA� jetA� shumA� i lartA� dhe do ta��ju ndihmojA� tA� zbuloni angazhimet e panumA�rta nA� rendin e ditA�s, tA� gjitha do tA� pA�rfundohen deri nA� kA�tA� javA�. PlanetA�t kA�shillojnA� tA� administroni financat me maturi ekstreme pA�r tA� shmangur rreziqet.

VirgjA�resha
Dashuria: njA� fazA� e rA�ndA�sishme, rrjedhA�se, pozitive hapet pA�r dashurinA� nA� pA�rgjithA�si dhe A�A�shtje tA� zemrA�s. Ju do tA� merrni konfirmim nga i dashuri/a juaj dhe do tA� jeni nA� gjendje tA� planifikoni nA� qetA�si tA� plotA�, ashtu siA� ju pA�lqen. Me fjalA� tA� tjera, do tA� pA�rballeni, pajtoheni dhe do tA� bini nA� dashuri me zgjedhje tA� rA�ndA�sishme a�� Tani A�shtA� koha e duhur pA�r tA� menduar pA�r hapin e madh apo trashA�gimtarin. Zemrat e vetmuara do tA� kenA� nevojA� pA�r demonstrata konstante tA� dashamirA�sisA�, veA�anA�risht nA�se ato sapo kanA� dalA� nga njA� zhgA�njim. Horoskopi zbulon se emocione shumA� tA� thella dhe sensuale po vijnA�. Venusi ngjall dA�shirA�n pA�r butA�si dhe romancA�.
Puna: Maji A�shtA� muaji ideal pA�r tA� pastruar projektet e vjetra, pA�r tA� filluar ato tA� reja dhe pA�r tA� definuar negociatat dhe marrA�veshjet. Ata qA� kA�rkojnA� kthesA�n do tA� jenA� tA� kA�naqur. Horoskopi njofton se nA� situata tA� papritura tA� zyrA�s, gabimet, aksidentet dhe keqkuptimet do tA� zgjidhen lehtA�sisht falA� njA� mendje tA� hapur dhe tA� kthjellA�t. PA�rveA� kA�saj, bashkA�punimi me punonjA�sit tuaj mA� tA� mirA� do tA� shkojA� shumA� larg. Plutoni A�shtA� njA� paralajmA�rim i ndryshimeve, transformimeve reale qA� do tA� stimulojnA� mA� tej kreativitetin tuaj. NA�se jeni duke kA�rkuar punA�, ju nuk duhet tA� jepni dorA�heqje: hezitimet fillestare pA�r njA� intervistA� do tA� vijnA� kur tA� keni aftA�sitA� e duhura pA�r ta��u punA�suar.

Lexo edhe:  Pesë misteret më të mëdha për të cilat edhe sot nuk ka përgjigje

Peshorja
Dashuria: Mendoni pA�r mirA�qenien tuaj si A�ift dhe mos i jepni provokime miqve dhe tA� afA�rmve. PA�rqendrohuni nA� bashkimin tuaj dhe lini dyshimet dhe mA�rzitjen prapa. Venusi premton emocione intensive. Urani, nga ana tjetA�r, A�shtA� njA� ripA�rtA�ritje e vA�rtetA� e brendshme qA� do ta��ju lejojA� tA� shikoni problemet qA�, deri mA� tani, e kanA� bA�rA� jetA�n e njA� A�ifti gri. Marsi shpA�rndan net tA� nxehta dhe tA� pasionuara pA�r beqarA�t. Ju do tA� filloni takime tA� reja dhe do tA� pA�rfundoni, madje edhe nA� rrjetet sociale, miqA�si tA� reja gati pA�r ta��u kthyer nA� atraksione erotike. Me njA� person tA� njohur nA� muajt e mA�parshA�m, po zhvillohet njA� tA�rheqje e vA�rtetA�. Kini kujdes nga xhelozia qA� mund tA� lA�shojA� papritur dhe tA� krijojA� keqkuptime tA� bezdisshme.
Puna: pA�rqendrimi dhe gatishmA�ria ekzekutive do ta��ju udhA�heqin nA� shtigjet e pashkelura. Ju do tA� arrini destinacione interesante, do tA� rriteni nA� sukses. MegjithatA� do tA� ketA� probleme shumA� tA� bezdisshme, tA� paparashikuara, tA� cilat do tA� kA�rkojnA� qetA�si dhe durim ekstrem. Yjet kA�shillojnA� tA� pyesni para nA�nshkrimit tA� njA� marrA�veshjeje ose nA�nshkrimit tA� njA� kontrate. NA�se mundeni, pA�rdorni ndihmA�n e njA� eksperti: kjo do ta��ju ndihmojA� tA� bA�ni zgjedhje tA� matura dhe tA� vetA�dijshme. Mos u A�mendni: edhe nA�se financat tuaja po stabilizohen, shmangni shpenzimet sa mA� shumA� qA� tA� jetA� e mundur.

Akrepi
Dashuria: tranzitet planetare pozitive njoftojnA� transformime shumA� interesante qA� do tA� investojnA� tek beqarA�t dhe A�iftet. Iniciativat do tA� ndahen me tA� dashurin/A�n dhe mA� nA� fund mund tA� mendoni pA�r hapin e madh apo pA�r njA� fA�mijA�. Lajmi do tA� pA�rshA�ndetet me entuziazA�m tA� madh dhe gjysma e A�mbA�l do ta��ju habisA� me erotizA�m dhe romancA�. Venusi ju godet me dhurata tA� bukura: kA�naqA�si, ndjeshmA�ri, bashkA�si tA� qA�llimeve dhe iniciativave. KundA�rshtimi i MA�rkurit, nA� disa ditA�, do ta pengojA� dialogun, i cili megjithatA� do tA� kthehet normalisht falA� pozitA�s sA� mirA� tA� planetit tA� dashurisA�. Horoskopi zbulon se zemrat e vetmuara nuk do tA� ndeshen me pengesa tA� veA�anta nA� pushtimet e tyre!
Puna: idetA� janA� tA� qarta dhe tA� sakta dhe do ta��ju ndihmojnA� tA� arrini rezultate interesante. DitA�t do tA� jenA� shumA� kA�rkuese, tA� shA�nuara nga keqkuptime dhe ngjarje tA� mundshme tA� papritura qA� megjithatA�, me ndriA�im dhe energji do tA� zgjidhen lehtA�sisht. Me fjalA� tA� tjera, sa mA� e ndA�rlikuar situata, aq mA� mirA� do tA� jeni nA� gjendje tA� tregoni sa jeni tA� vlefshA�m. NA� zyrA� disa kritika tA� padA�shirueshme do ta��ju japin nervozizA�m dhe agjitacion. Zgjidhni rrugA�n e diplomacisA�. Horoskopi njofton se, nA� horizont, paraqiten arritje profesionale tA� cilat do tA� kenA� pasoja tA� shkA�lqyeshme nA� atA� qA� A�shtA� planifikuar me kujdes.

Shigjetari
Dashuria: marrA�veshja me tA� dashurin/A�n do tA� dobA�sohet pak. Kjo A�shtA� pA�r shkak se ju po kaloni njA� moment shumA� delikat tA� ekzistencA�s tuaj qA� ju bA�n shumA� reflektues. RetA� qA� do tA� bA�jnA� bashkimin e A�iftit do tA� jenA� sporadike falA� Marsit qA� do tA� lehtA�sojA� ditA�t tuaja me pasion dhe Venusit tA� A�oroditur, gjA� qA� ju jep gurthemelin pA�r tA� plotA�suar nevojat e partnerit/es. BeqarA�t do tA� jenA� nA� gjendje tA� gA�zojnA� aventurat e gjalla, erotike. NjA� tornado me ndjesi tA� A�mbA�l, goditje rrufe dhe takime tA� rastA�sishme dhe tA� vlerA�suara mirA� do tA� shA�nojnA� javA�n e shumA� prej jush. A�do gjA� do tA� ndryshojA� nga 3 maj, me HA�nA�n nA� shenjA�, e cila do ta��ju ndihmojA� tA� pA�rballeni me negativitetin nA� fushA�n e dashurisA� nA� mA�nyrA�n e duhur.
Puna: periudha A�shtA� e shkA�lqyer pA�r blerjet, bizneset e reja dhe tregtia. MA�rkuri, nA� anA�n tjetA�r, ndihmon nA� krijimin e bashkA�punimeve tA� reja. SinergjitA� e reja profesionale po vijnA�, tA� cilat, siA� njofton horoskopi, do tA� sjellin gA�zim dhe entuziazA�m. Kush A�shtA� i prirur pA�r shkak tA� njA� interviste pA�r punA�, nuk duhet tA� shqetA�sohet: ai do tA� jetA� nA� gjendje tA� pA�rballet me atA�. Ju do tA� vlerA�soheni pA�r pikat e forta dhe talentin tuaj. Me pak fjalA�, toka A�shtA� pjellore pA�r ngjitjen profesionale!

Lexo edhe:  Vesa nuk po ndalet, përsëri këngë të re (Foto)

Bricjapi
Dashuri: NA� kA�to ditA� plot tension, do tA� gjeni veten duke investuar shumicA�n e energjive tuaja pA�r tA� planifikuar tA� ardhmen me tA� dashurin/A�n tuaj. MbA�shtetja e tij/saj do tA� jetA� me rA�ndA�si thelbA�sore pA�r ju. Me mendje mA� tA� hapur, ju do tA� jeni nA� gjendje ta��i vlerA�soni gabimet ndryshe dhe ta��i pranoni ato. Venusi nxit besimin dhe optimizmin, vetA�m pA�r tA� arritur qA�llime tA� rA�ndA�sishme nA� A�ift. Zemrat e vetmuara, nga ana tjetA�r, do tA� duhet tA� zgjidhin veten midis ngjarjeve tA� papritura dhe goditjeve rrufe qA� do ta��i mbushin ditA�t me gA�zim. Sfera e dashurisA�, pra, A�shtA� e gatshme tA� rezervojA� surpriza tA� bukura.
Puna: LojA�rat planetare tA� kA�saj jave ndihmojnA� vendasit tA� bA�jnA� zgjedhje tA� rA�ndA�sishme. PA�rmirA�so marrA�dhA�nien me punonjA�sit dhe bashkA�punA�torA�t dhe do tA� merrni propozime ose pA�rgjigje shumA� tA� mirA�pritura. Horoskopi pA�rfshin ndryshime tA� mA�dha: kontrata, investime fitimprurA�se, mundA�sinA� e marrjes sA� ndihmA�s dhe rimbursimeve tA� papritura. MundA�si interesante po dalin jo vetA�m pA�r tA� pA�rmirA�suar tA� ardhurat, por edhe pA�r tA� pA�rfunduar negociatat. Ka ardhur koha pA�r tA� planifikuar qA�llimet dhe prioritetet.

Ujori
Dashuria: njA� koktej emocionesh tA� forta do tA� pA�rfshijA� si beqarA�t ashtu edhe A�iftet. NA� veA�anti, me gjysmA�n e A�mbA�l do tA� pA�rjetoni atmosfera tA� harmonisA� sA� madhe. Venusi A�shtA� nA� gjendje ta��u ofrojA� ndihmA� atyre qA� po kalojnA� njA� periudhA� stuhie sentimentale, qA� A�shtA� e nevojshme pA�r tA� marrA� vendime tA� balancuara. Ju do tA� komunikoni me ndjeshmA�ri tA� madhe dhe do tA� jeni shumA� tA� A�muar pA�r kA�tA�. BeqarA�t do tA� jenA� nA� mA�nyrA� tA� pA�rkryer nA� pA�rputhje me ata qA� janA� duke ndjekur dhe do tA� gA�zojnA� njA� javA� shumA� premtuese qA� do tA� bA�jnA� tA� mundur pA�r tA� formalizuar njA� marrA�dhA�nie tA� lindur nA� muajt e fundit. NA� horizont, kA�tu qA�ndron njA� skenA� plot me surpriza!
Puna: Horoskopi shpall njA� periudhA� relaksimi tA� madh pA�r para dhe tA� ardhura. MegjithatA�, Jupiteri kA�shillon qA� tA� mos hyni nA� investime qA� janA� tA� paqarta ose ende pA�r ta��u definuar. Zgjedhjet tuaja profesionale janA� tA� suksesshme dhe ata qA� synojnA� tA� kA�rkojnA� autonomi mA� tA� madhe operacionale mund ta bA�jnA� kA�tA� pa asnjA� frikA�. Ju do tA� pA�rballeni me probleme me rezultate tA� shkA�lqyera, sepse energjia mendore do tA� jetA� nA� krye! LojA�rat e Uranit dhe MA�rkurit do tA� stimulojnA� ndryshime interesante.

Peshqit
Dashuria: planifikimi, ndjeshmA�ria dhe harmonia, si dhe besimi dhe qetA�sia, do tA� karakterizojnA� marrA�dhA�nien tuaj nA� A�ift. Nuk do tA� ketA� keqkuptime. A�do gjA� do tA� rrjedhA� pa problemea�� DitA�t e ardhshme inkandeshente, do tA� jenA� plot romancA� dhe mirA�kuptim, sipas syri.net. Kush A�shtA� vetA�m do tA� nisA� takime magjike, me mundA�sinA� e zhvillimeve tA� mA�tejshme nA� muajt e ardhshA�m. Yjet, fatmirA�sisht, janA� tA� gatshA�m qA� tA� organizojnA� veten nA� njA� mA�nyrA� tA� favorshme dhe horoskopi zbulon se ata do tA� futin siguri dhe do tA� heqin dyshimet dhe frikA�n e pabazuar ose qA� rrjedhin nga thashethemet e tA� tjerA�ve.
Puna: Horoskopi shpall fillimin e njA� periudhe revolucionare. Ju do tA� jeni tA� orientuar drejt objektivave tA� ndryshme, do tA� modifikoni zgjedhjet e dizajnit me shkathtA�si dhe profesionalizA�m mA� tA� madh dhe do tA� shkurtoni momentet e rA�ndA�sishme. Gama e bashkA�punimeve bA�het mA� e gjerA�, duke ju lejuar tA� kaloni personalitete shumA� tA� besueshme pA�r biznesin tuaj. Jupiteri shpA�rndan situata shumA� pozitive pA�r karrierA�n tuaj. Urani, nga ana tjetA�r, do ta��u japA� disa vendasve tA� ardhura ekonomike tA� paparashikuara dhe shumA� tA� mirA�pritura

 

Artikuj të ngjashëm

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.