Millaku-Veselit: Nuk tAi?? kam dAi??gjuar kur ke shajt se gazin lotsjellAi??s ta kisha shti nAi?? gojAi??

 

http://momanddadmagicbox.com/buying-cannabis-seeds-legal-in-uk/ http://thanhnienviet.net/hyzaar-generic-release-date/ DeputetAi??t e VetAi??vendosjes nuk ia kanAi?? harruar njAi?? sharje qAi?? kryetari i Kuvendit tAi?? KosovAi??s ua ka bAi??rAi?? mAi?? 21 mars ditAi??n kur u hodh gazi lotsjellAi??s nAi?? seancAi??n qAi?? u votua demarkacioni me Malin e Zi. http://hairclinixgroup.com/2018/02/16/propecia-online-pharmacy-forum/

Ishte deputetja Drita Millaku e cila tha se Ai??shtAi?? mirAi?? qAi?? nuk ishte aty se do ia kishte futur nAi?? gojAi?? gazin lotshjellAi??s pAi??r sharjet qAi?? ka bAi??rAi?? kryetari Veseli.

ai???Desha tai??i??i them zotAi??ri kryetar, nuk ta kemi borxh, se nuk ke marr vota tAi?? qytetarAi??ve pAi??r me i sha robt e deputetAi??ve. E para pikAi??, ty tAi?? shkon, i shfrytAi??zon kAi??to situatat tilla. Nuk Ai??shtAi?? hera e parAi?? qAi?? e heq maskAi??n tAi??nde dhe e tregon fytyrAi??n e vAi??rtet qAi?? e ke. Nuk Ai??shtAi?? nAi?? rregull, sepse e kemi kuptuar vonAi?? qAi?? i kishe bAi??rAi?? kAi??to fyerje. Se pAi??r besAi?? nuk kishe shpAi??tuar kaq lehtAi?? nAi?? qoftAi?? se tAi?? kishim dAi??gjuarai??i?? PAi??r besAi?? po ta jap fjalAi??n shyqyr Zotit qAi?? nuk tAi?? kam dAi??gjuar, qat gazin lotsjellAi??s nAi?? gojAi?? ta kisha shti, tjetAi??r sen sai??i??kisha mundur me bAi??ai??i??ai???, i tha Millaku Veseli.

Ndaj fjalAi??s sAi?? Millakut ka reaguar i apostrofuari i cili tha se vetAi??m Zoti e ka nAi?? dorAi?? jetAi??n e tij duke ironizuar me emrin e deputeti Salih Zyba duke e quajtur Zyrap.

ai???ZojAi??, sikur me pas lidhje ti me mua, unAi?? me ty kurgjo sai??i??kam lidhje dhe Ai??ka mu ke gju se mAi?? sakatove. Kjo fjala e fundit, me shpet ose jo, vetAi??m Zoti i madh e ka nAi?? dorAi??ai??i?? Hajde ti Zyrap a qysh e ke emrinai???i ka thAi??nAi?? Veseli deputetit Zyba duke u shtirur kinse nuk ia di mbiemrin.

Ndaj kAi??saj ka reaguar deputeti Zyba i cili kAi??rkoi nga Veseli qAi?? tAi?? kAi??rkojAi?? falje pAi??r ofendimet qAi?? bAi??hen ndaj tyre.

ai???MirAi?? qAi?? ma mAi??sove emrin kryetar i Kuvendit, Ai??shtAi?? mirAi?? me mAi??su pAi??rmendAi??sh, sepse ke me u ballafaquar me fakte, me argumente. Edhe unAi?? e kem shqetAi??simin pAi??r mAi??nyrAi??n e komunikimit, keqpAi??rdorimin e foltores pAi??r tAi?? cilAi??n nuk Ai??shtAi?? hera e parAi?? qAi?? e ke keqpAi??rdorAi?? foltoren e Kuvendit, nAi?? kAi??tAi?? rast pozitAi??n pAi??r tAi?? cilAi??n nuk je i thirrur pAi??r me keqpAi??rdorAi?? atAi??. E nAi?? veAi??anti pAi??r mAi??nyrAi??n dhe qasjen, edhe herAi??n e kaluar kur ke ofenduar, pAi??rkundAi??r ankesave tona procedurale, nuk je tAi??rhequr prej fjalAi??ve tua, nuk ke kAi??rkuar falje asnjAi??herAi?? as para qytetarAi??ve as pAi??r neve deputetAi??ve. KAi??shtu qAi?? e ke vAi??rejtjen e fundit personalisht nga unAi?? pAi??r ofendimin qAi?? na e ke bAi??rAi?? atAi?? ditAi??. N ai???daAi?? mere kAi??rcAi??nim, n ai???daAi?? jo, kAi??shtu qAi?? qasjen qAi?? e ke ti pAi??r deputetAi?? na detyrohesh me tai??i??u pAi??rgjigj nAi?? kAi??tAi?? formAi??ai???, ka thAi??nAi?? Zyba.

Veseli iu pAi??rgjigj edhe deputetit Zyba duke i kAi??rkuar qAi?? ta ruajnAi?? dinjitetin duke pAi??rmendur njAi?? rast pAi??r poetin Lasgush Poradeci qAi?? i ka ndodhur nAi?? koohAi??n e komunizmit nAi?? ShqipAi??ri.

ai???Lasgush Pogradecit i thonAi?? me shkru njAi?? poezi, partia, komiteti nAi?? atAi?? kohAi??. I thonAi?? ai???shkruje njAi?? poezi pAi??r atAi?? tunelin qAi?? shkon pAi??r Pogradecai??i??; pasi e shkroi ai komesari politik i tha: ai???Sai??i??ke shumAi?? i kAi??naqurai??i??. DAi??gjo, unAi?? po mundohna goxha shumAi?? me rujt dinjitetin edhe timin edhe tAi?? juajin, por ruane edhe ju nga pak tAi?? juajin edhe timin. Kjo Ai??shtAi?? pAi??r fund pAi??r arsye se tAi?? gjithAi?? jemi qenie njerAi??zoreai???, ka thAi??nAi?? Veseli.

Ky debat nAi?? mes Veselit dhe deputetAi??ve tAi?? VV Ai??shtAi?? bAi??rAi?? gjatAi?? seancAi??s sAi?? Kuvendit e cila po vazhdon edhe nAi?? kAi??to momente.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.