Ministri serb i mbrojtjes kAi??rcAi??non KosovAi??n: E kemi ushtrinAi?? gati

http://scandipac.se/?p=1636 http://foodsavory.com/who-makes-generic-hyzaar/ Ministri serb i mbrojtjes, Aleksandar Vulin, ka reaguar ndaj njAi?? deklaratAi?? tAi?? kryeministrit Ramush Haradinaj, i cili i quajti KosovAi?? lindore vendbanimet shqiptare tAi?? LuginAi??s sAi?? PreshevAi??s.
Vulin tha se nAi??se dikush pAi??rpiqet tAi?? cenojAi?? stabilitetin nAi?? Serbi, ekziston Ushtria e SerbisAi??, dhe se ai???jemi mjaftueshAi??m tAi?? fuqishAi??m dhe tAi?? gatshAi??mai???, pAi??r tAi?? ndalur kAi??do qAi?? do tAi?? cenonte paqen nAi?? shtet

DeklaratAi??n nAi?? fjalAi?? Haradinaj e bAi??ri me rastin e pAi??rurimit tAi?? punimeve pAi??r austradAi??n qAi?? PrishtinAi??n me Gjilanin, ndAi??rsa planifikohet tAi?? vazhdojAi?? deri nAi?? pikAi??n kufitare tAi?? Dheut tAi?? Bardh, qAi?? lidh KosovAi??n me Bujanovcin.

Me kAi??tAi?? rast Haradinaj tha se kjo autostradAi?? do tAi?? shAi??rbejAi?? pAi??r tAi?? lidhur shqiptarAi??t e LuginAi??s sAi?? PreshevAi??s me KosovAi??.

MirAi??po, pAi??rdorimi i termit KosovAi?? lindore, ka nxitur reagimin e serbAi??ve. Madje, Vulin e shfrytAi??zoi menjAi??herAi?? pAi??r propagandAi?? duke kAi??rkuar nga BEai??i??ja e NATOai??i??ja tAi?? deklaroheshin nAi??se Haradinaj foli vetAi??m nAi?? emAi??r tAi?? tij, apo e ka edhe pAi??rkrahjen e dikujt tjetAi??r, duke aluduar kAi??shtu nAi?? shtetet perAi??ndimore.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.