Ministria hap konkurs pA�r projektin 4-milionA�sh me vetA�m 100 mijA� euro nA� llogari

Ministria e KulturA�s, RinisA� e Sportit ka hapur konkurs publik pA�r projektin qA� ende nuk e di se kur planifikon ta pA�rfundojA�. NA�n titullin a�?NdA�rtimi i Muzeut tA� HistorisA� sA� NatyrA�sa�?, konkursi i MKRS-sA� do tA� jetA� i hapur deri nA� ditA�n e 28-tA� tA� kA�tij muaji. Sipas vlerA�s sA� parashikuar pA�r ndA�rtimin e Muzeut tA� HistorisA� sA� NatyrA�s, duhen 4 milionA� e 64 mijA� euro. Por Ministria e KulturA�s pA�r sivjet i ka paraparA� vetA�m 100 mijA� euro.

Me planifikimet e bA�ra nA� bazA� tA� Ligjit pA�r buxhetin e kA�tij viti, pA�r 2019-A�n dhe 2020-A�n janA� paraparA� nga 300 mijA� euro pA�r projektin, i cili synohet tA� finalizohet nA� KomunA�n e FushA�-KosovA�s.

Lexo edhe:  Ndërron jetë James Bond (Foto)

NA�se MKRS-ja nuk bA�n ndonjA� llogari tjetA�r dhe pA�r A�do vit ndan nga 300 mijA� euro, i bie qA� nevojiten 15 vjet pA�r ta finalizuar ndA�rtimin e objektit

Artikuj të ngjashëm

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.