Ministrja serbe: Kam frikAi?? qAi?? Gjykata Speciale do tAi?? mbetet ai???letAi??r e vdekurai???

Ministrja e DrejtAi??sisAi?? sAi?? SerbisAi??, Nela Kuburoviq, ka thAi??nAi?? se frikohet qAi?? Gjykata Speciale, mund tAi?? mbetet njAi?? ai???letAi??r e vdekurai???.

Ajo ka ngritur zAi??rin duke vAi??nAi?? theksin te Bashkimi Evropian qAi?? kjo gjykatAi?? tAi?? mos aktivizohet, shkruan Kontaktplus, pAi??rcjell Klan Kosova.

ai???Nuk jam e sigurt se sa kjo gjykatAi?? pAi??r drejtuesit e UAi??K-sAi?? do tAi?? jetAi?? nAi?? gjendje qAi?? mbijetojAi??, sepse aktakuzat janAi?? paralajmAi??ruar shumAi?? mAi?? herAi??t dhe asgjAi?? nuk po ndodhai???, ka thAi??nAi?? Kuburoviq.

Ajo mAi?? tej ka pAi??rmendur edhe misionin e EULEX-it, duke thAi??nAi?? se kanAi?? njoftuar se do ta reduktojnAi?? misionin dhe se do ta largohen tAi??rAi??sisht nga sistemi i drejtAi??sisAi??. http://22.vlsadik.ru/?p=3605

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.