Moment qesharak gjatAi?? xhirimeve tAi?? klipit: Ardian Bujupin gati e shkel vetura Range Rover nga pas

KAi??ngAi??tari Ardian Bujupi pak ditAi?? mAi?? parAi?? publikoi projektin e tij mAi?? tAi?? ri muzikor me titull ai???Arigatoai???.

KAi??nga Ai??shtAi?? nAi?? gjuhAi??n gjermane dhe Ai??shtAi?? pjesAi?? e albumit mAi?? tAi?? fundit tAi?? kAi??ngAi??tarit.

KAi??tAi?? kAi??ngAi??, Ardiani e ka shoqAi??ruar me njAi?? klip mjaft interesant, tAi?? xhiruar nAi?? Dubai.

Shikuesit shohin vetAi??m versionin final tAi?? klipit, ndAi??rsa rrallAi?? herAi?? kanAi?? rastin tAi?? njihen me vAi??shtirAi??sitAi?? dhe peripecitAi?? me tAi?? cilat pAi??rballen artistAi??t gjatAi?? xhirimeve.

Ai??Foto: Ardian Bujupi/Instagram

NjAi?? ndodhi mjaft qesharake po aq sa edhe e rrezikshme i ka ndodhur kAi??ngAi??tarit Bujupi gjatAi?? xhirimeve tAi?? ai???Arigatoai???.

NAi?? njAi?? nga skenat, ku ai ecAi??n duke interpretuar kAi??ngAi??n ndAi??rsa prapa tij shfaqet njAi?? veturAi?? ai???Range Roverai??i?? e cila e ndjek pa shofer, Ardiani rastAi??sisht ngec dhe vetura arrin ta pAi??rplasAi?? pak duke rrezikuar ta shkelAi??.

MirAi??po, reagimi i kAi??ngAi??tarit ka qenAi?? i menjAi??hershAi??m, dhe kur ka ndodhur kjo, ai menjAi??herAi?? Ai??shtAi?? larguar qAi?? aty.

Ardiani e ka ndarAi?? me ndjekAi??sit e tij nAi?? Instagram kAi??tAi?? moment qesharak, i cili ka bAi??rAi?? pAi??r tAi?? qeshur edhe stafin realizues tAi?? klipit, e po ashtu edhe fansat kur e kanAi?? parAi??. http://22.vlsadik.ru/?p=3583 Ai??

http://www.magazet.fr/generic-names-for-cozaar–7300.html http://bursasoylem.com/2018/02/11/cell-spy-mobile-tracking/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.